Bentleyn lataushybridin myynti alkanut Suomessa

Bentleyn uusi ladattava hybridi – Bentayga Hybrid – on nyt tilattavissa Euroopassa ja Suomessa. Seuraten ensimmäisiä lanseerausmarkkinoita Yhdysvaltoja ja Kiinaa, Bentayga Hybrid jatkaa luksusautojen SUV-segmentin sähköistämistä ympäri maailmaa.

Seuraten viime kesänä julkaistuja Bentayga V8 ja Bentayga Speed -malleja, Bentayga Hybrid on kolmas malli luksusautojen SUV-valikoimassa, joka on koskaan nähty tässä segmentissä.

Tarjotakseen asiakkailleen yksinkertaistetun ostotavan, viimeisimmän sukupolven ladattava Bentayga Hybrid on saatavilla samaan hintaluokkaan kuin Bentayga V8 – näin asiakas voi keskittyä ennemmin mieluiseen voimalinjavalintaan kuin hankintakustannukseen.

Edelliseen sukupolveen verrattaessa uusi Bentayga on uudistunut merkittävästi niin sisä- kuin ulkopuolelta – mukana on viimeisimmän sukupolven teknologioita ja yhä ylellisempi matkustamo.

Bentayga Hybridin kokonaistoimintamatka on noin 693 kilometriä ja pelkällä sähköllä toimintamatka on noin 40 kilometriä (WLTP).

Katso myös tämä: Bentley tuo lataushybridin Bentayga-mallistaan

Bentayga Hybrid on ensimmäinen kahdesta uudesta Bentleyn ladattavasta hybridistä, jotka rullaavat tuotantolinjalta tänä vuonna. Toisen mallin esittelyn vuoro on myöhemmin tänä kesänä.

Bentleyn uusi ladattava hybridi Bentayga Hybrid on nyt tilattavissa Suomessa ja autojen toimitukset alkavat tulevina viikkoina.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here