Bentleylle valmistuu ensi vuonna uusi testauskeskus

Bentley Motorsin pääkonttoriin Creween, Isoon-Britanniaan, valmistuu uusi testauskeskus. Keskus on tuorein täydennys Pyms Linen tehdasalueelle, jossa kaikki Bentleyt valmistetaan käsityönä, todetaan Bentleyn tiedotteessa.

Harjannostajaisten perinteisestä ohjelmasta poiketen Bentleyn teknologia- ja tuotantojohtajat istuttivat keskuksen valmistumisen lähestyessä sen pihalle tammen ja asettivat sen myötä juuret tulevalle kasvulle.

Puu symboloi samalla Bentleyn sitoutumista kestävään ja ekologiseen autonvalmistukseen ja monimuotoisuuden kehittämiseen.

Testauskeskus valmistuu ja otetaan käyttöön kokonaisuudessaan vuonna 2021. Yli sadan hengen työpaikan pinta-ala on yli 4600 neliömetriä ja se on sijoitettu kahteen kerrokseen.

Varustukseen kuuluu muun muassa alustadynamometri, jolla voidaan testata ratkaisujen toimivuutta niin pakkasessa kuin 40 asteen helteessäkin.

Testauskeskuksen laboratorio mahdollistaa myös uusien vaatimusten mukaiset todellisessa liikenteessä tehtävät RDE-päästömittaukset (Real Driving Emissions) huipputason liikkuvilla päästömittauslaitteilla. Tiloihin sijoitetaan myös Bentleyn teknisestä vaatimustenmukaisuudesta vastaava osasto.

Testauskeskuksessa Bentley voi tehdä uusimmat WLTP-säädösten mukaiset omat polttoaine- ja kulutustestaukset aiempaa nopeammin.

Ympäristönäkökohdat huomioitu

Uuden rakennuksen ytimessä ovat yrityksen kestävän kehityksen menettelyn mukaisesti ympäristönäkökohdat: tavoitteena on edistää biodiversiteettiä ja luoda ekologisempi tuotantolaitosympäristö.

Vuoden 2019 aikana Bentley istutti alueelle sata puuta.

Pyms Linen pääsisäänkäynnille johtavalle reitille istutettiin kymmenen tammea ja 15 kirsikkapuuta. Bentleyn tehdasalueen vieressä sijaitsevan urheilu- ja kongressikeskuksen viereen istutettiin kaikkiaan 70 vaahtera-, pyökin-, saksanpähkinäpuu-, lehmus- ja jalavantaimea.

Lisäksi uuden testauskeskuksen alueelta siirrettiin kymmenen hedelmäpuuta lippulaivamyymälä CW1 Housen lähistölle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here