Range Rover Electricin odotuslista on avattu

Range Rover avaa tänään Range Rover Electricin odotuslistan ennakoiden tilausprosessin käynnistämistä.

Uudelle Range Rover Electricille on haettu enemmän patentteja kuin millekään muulle Range Roverille aiemmin, joten prototyypeille tehdään nyt yksi kaikkien aikojen tiukimmista testiohjelmista, jolla varmistetaan kyvykkyys äärimmäisissä lämpötiloissa, kaikissa olosuhteissa ja kaikissa maastoissa sekä kahlausominaisuudet jopa 850 mm syvän veden läpi.

Insinöörien tavoitteena on luoda hiljaisin ja hienostunein Range Rover, joka koskaan on valmistettu. Seesteinen modernin luksuksen kokemus syntyy ainutlaatuisella aktiivisella tieäänten vaimennuksella ja äänisuunnittelulla sekä matkustamon mukavuustasolla, jonka täyssähköinen voimalinja mahdollistaa.

800 V:n arkkitehtuuri mahdollistaa nopean latauksen julkisessa latausverkostoissa.

Valmistus Isossa-Britanniassa

Range Rover Electric valmistetaan modulaariseen pitkittäiseen koriarkkitehtuuriin Solihullissa, Isossa-Britanniassa, olemassa olevien kevythybridien ja extended range lataushybridien Range Rover -hybridimallien rinnalla. Tehtaalle avataan uusi 70 miljoonan punnan laajennus Electriciä varten.

Kuva: Range Rover.

Ajoakut ja sähkömoottorit (EDU) kootaan JLR:n uudessa Electric Propulsion Manufacturing Centerissä Wolverhamptonissa, Isossa-Britanniassa.

Range Rover Electric tarjoaa suorituskyvyn, joka on verrattavissa lippulaiva Range Rover V8:aan, ja Land Roverin asiantuntijoiden itse kehittämiin maastoajo-ominaisuuksiin, joka on ollut tunnusomaista Range Roverin perustamisesta lähtien vuonna 1970.

Fyysinen prototyyppien testaus on käynnissä, kun insinöörit tähtäävät hiljaisimpaan ja hienostuneempaan Range Roveriin, joka on koskaan luotu, ainutlaatuisella aktiivisella tieäänten vaimennuksella, äänisuunnittelulla ja matkustamon mukavuustasolla.

Vuoden virtuaalisen kehityksen jälkeen ensimmäiset fyysiset ajoneuvot on rakennettu. Virtuaalitestaus kattaa auton etuosan rakenteen ja korijärjestelmien analyysin, jossa otetaan huomioon alustarakenteelle asettavat vaatimukset sekä virtuaalisen kahlaamisen jopa 50 km/h nopeudella.

Globaalit testiajot ovat alkaneet Ruotsista Dubaihin lämpötiloissa -40 – +50 astetta. Maailmanlaajuinen fyysinen testausohjelma on mukautettu Range Roverin ensimmäiselle täyssähköautolle, jotta varmistetaan sähköisen voimalinjan kestävyys, mukaan lukien auton pohja, akun kestävyys, alustan toiminta ja ajoneuvon dynamiikan testit lämpökuormitusta varten.

Uusi Range Rover Electric suunnitellaan, suunnitellaan ja rakennetaan Isossa-Britanniassa Solihullissa modulaariseen pitkittäiseen koriarkkitehtuurin pohjalta, Modular Longitudinal Architecture (MLA) – nykyisten kevythybridien ja lataushybridi Range Rover -ajoneuvojen rinnalla.

Lue myös: Uuden Range Roverin hinnat julki ja myynti alkanut

Lue myös: Tällainen on uusi Range Rover

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän