Pop up -autopesijä tulee parkkihalliin pesemään auton

Kuva: UpSteam.

Nyt on tarjolla parkkihalleihin paikan päälle tuleva auton pesupalvelu, nimeltään Pop up -autopesu.

UpSteam-yrityksen Pop up -autopesu, on suunnattu parkkihallissa pysäköiville. Siellä pestään autoja liukuhihnaperiaatteella edullisesti.

Pop upp -pesut voi varata lukemalla kännykällä qr-koodia, joka on näkyvillä parkkihalleissa. Koodi heittää varausjärjestelmään, joka tiedustelee muun muassa auton sijainnin parkkihallissa, rekisteritunnuksen sekä mitä puhdistuspalveluita asiakas haluaa ja koska.

Autonpesupalvelut voi tilata myös parkkihallissa autoa säilyttävien yrityksien sivustojen kautta.

Tällä hetkellä pop up -parkkihalleja on kymmenkunta.

Autonpesupalvelu tilataan eniten UpSteam-appin kautta, mutta tilauksen voi hoitaa myös sähköpostilla tai puhelimella.

– Digitaalinen ostopolku toimii. Ei tarvitse olla lähikontaktissa. Auton ovet sisäpuhdistusta varten saa auki näppärästi etänä. Tai jos on vanhempi auto, niin UpSteamin työntekijä noutaa avaimet halutusta paikasta. Niitä ei tarvitse asiakkaan kiikuttaa mihinkään. Myös maksu hoituu appin kautta ja yrityksillä on mahdollisuus maksaa laskulla. Liikeideana on, että koko palveluketju on mahdollisimman vaivaton asiakkaalle, sanoo UpSteamin Suomen maajohtaja Jarno Lehtimäki.

Ympäristöystävällinen ja ekologinen

Kun työntekijä ajaa tuntipalkalla auton pesuun ja kuluttaa polttoainetta sekä tietenkin maksaa itse pesun, se tulee kalliiksi. Edullisemmaksi tulisi, jos auto käytäisiin pesemässä paikan päällä.

UpSteamin tarjoaman palvelukonseptin taustalla on ekologinen ajattelu. Kun autoa ei tarvitse ajaa pesuun, säätyy rahaa ja luonto.

Usein miten UpSteamin työntekijät liikkuvat fillarilla. Näin hiilijalanjälki pienenee hieman. Kaikki yrityksen käyttämät pesu- ja puhdistusaineet ovat ekologisesti hajoavia.

Pesu maksaa alkaen 39 euroa.

Katso tästä lisää hinnoista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here