Uusi Land Rover Defender tulee vielä tänä vuonna — viimeistelytestit menossa

Kuva: Land Rover.

Kun uusi Defender saa debyyttinsä myöhemmin tänä vuonna, se on läpäissyt yli 45 000 yksilöllistä testiä joissakin maan äärimmäisimmissä paikoissa.

Land Roverin insinöörit ovat ottaneet testialustan autiomaahan 50 asteen lämpöön, arktisen alueen 40 asteen kylmyyteen sekä Coloradossa sijaitsevien Rocky Mountainsin 10 000 jalan (3048 metrin) korkeuteen.

Saksassa Nürburgringillä on hiottu ajodynamiikkaa ja kaiken tyyppisten maastojen valtakirjat testattiin Eastnorissa, Yhdistyneen kuningaskunnan mutaisilla teillä, Utahin kalliot Moabin poluilla ja Dubain hiekkadyyneillä.

Uusi Defender on suunniteltu ja kehitetty Iso-Britanniassa Gaydonissa, jossa sijaitsee Land Roverin maailmanluokan design-, suunnittelu- ja testauskeskus.

Defender-malliston maailmanlaajuisen tuotannon uusi koti on Land Roverin äskettäin avattu uusin tuotantolaitos Nitrassa Slovakiassa.

Kuva: Land Rover.

Land Rover on ollut Tusk Trustin luonnonsuojelualan hyväntekeväisyysjärjestön virallinen kumppani jo 15 vuoden ajan, ja se mahdollistaa pääsyn eräisiin maailman syrjäisimpiin paikkoihin.

Maailman Land Rover -päivän kunniaksi Land Rover on ilmoittanut suunnitelmistaan, jossa uuden Defender mallin kenttäkokeiden viimeistellään yhteistyössä luonnonsuojeluorganisaation Tusk Trustin kanssa Keniassa.

Maailman Land Rover –päivää (World Land Rover Day) juhlitaan joka vuosi 30. huhtikuuta perustuen alkuperäisen Land Roverin ensi-iltaan Amsterdamin autonäyttelyssä vuonna 1948.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here