Tori.fi on nyt ilmaiseksi autokauppiaiden käytössä

Tori-autokauppa-palvelu on loppuvuoden ajan ilmaiseksi suomalaisten autokauppiaiden hyödynnettävissä.

Kyseessä on Tori.fi:n yrityksille suunnattu tavanomaisesti maksullinen palvelu, jolla saa verkkosivuston sisälle oman kaupan ja sille erityisen näkyvyyden. Palvelua käyttää tällä hetkellä noin 1 000 autokauppiasta.

Autokaupalle suunnattu apu on Torille vähintään puolen miljoonan euron arvoinen panostus. Jos huomioi tämän vuoden kasvutavoitteet, voi puhua miltei miljoonan euron panostuksesta.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä myynnissä yhteensä 80 000 autoa. Nyt julkistettava apu on suunnattu yrityksille. Yksityiskäyttäjille Tori.fi on aina ilmainen.

Tämä on Suomen suurimman kauppapaikan kädenojennus kotimaisella autokaupalle koronakriisin vakavista seurauksista yli pääsemiseksi.

– Suomessa ja maailmassa vallitsevat kaikin tavoin poikkeukselliset ajat. Vähättelyyn ei ole syitä: tilanne on yrityksille katastrofaalinen. Siksi me haluamme tehdä yritysten välisessä yhteistyössä voitavamme. Tuotteemme, siis kauppamme ja sen koko volyymi, on nyt autokauppiaille ilmainen, Tori.fi:n toimitusjohtaja Juha Meronen sanoo.

– Autoala on 48 000 suomalaisen työllistäjä. Nyt uusien autojen tämän vuoden menekkiennuste on pudonnut noin 30 000 auton verran. Kun uusien autojen keskihinta oli Suomessa viime vuonna 34 000 euroa, autokauppiaiden kuluvan vuoden myyntiennusteesta on kadonnut yhteensä reilusti yli miljardi euroa. Autot ovat myös Tori.fi:lle huomattava kaupan ala, joten koemme, että tässä meillä on hyvä mahdollisuus auttaa, Meronen jatkaa.

Autoalan Keskusliitto AKL tiedotti alan haasteista viime viikolla.

– Olemme autoliikkeiden puolesta suunnattoman otettuja ja iloisia Tori.fi:n avusta. Se on selvää, että tämä kriisi on yhteinen. Pandemiavastus on yhteinen. Me olemme olleet avoimia haasteistamme, ja on upeaa nähdä, että suomalaisessa yrityskentässä elää tällainen solidaarisuus, AKL:n toimitusjohtaja Pekka Rissa toteaa.

Tori.fi:ssä vierailee kuukausittain noin 2,4 miljoonaa eri kävijää. Kauppapaikassa asioitiin viime vuonna yhteensä 330 miljoonaa kertaa.

Suurten välimatkojen vuoksi autot ovat huomattavan merkittävä osa suomalaista arkea. Mikäli suomalaiset autoliikkeet hyytyvät, häviäjiä ovat myös autoilijat.

Toisaalta Suomessa on myös yksi Euroopan ikääntyneimmistä autokannoista, joka ilman koronakriisiäkin ikääntyi nopeammin kuin uusiutui.

Katso tästä muita juttuja Tori.fi-palvelusta.

Uusiutuminen pienentää liikenteen kuormitusta ympäristölle ja lisää turvallisuutta.

Tori-autokauppa koostuu niin kutsutuista shop-in-shopeista eli autoliikkeiden omista osioista Tori.fi:n sisällä.

Tori.fi on yksityiskäyttäjille ilmainen, mutta shop-in-shopit ovat tavanomaisesti maksullinen palvelu.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Hallituksien päättämättömyys autoilun veroista on pitänyt auton vaihtoa jäissä jo vuosia. Kun vielä kuulun koronaviruksen riskiryhmään, ei autokaupat ole se päällimmäinen asia, joka on mielessä. Mökille ei pääse, koska Uudenmaan rajat on suljettu. Ja kun pääsee, ei mökkiläisiä katsota hyvällä tartunnan tuojina. Miksi siis kiirehtiä? Vanha dieselauto palvelee vielä hyvin, ja onhan se hyvä, että pankkitilillä riittää rahaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!