Suomalainen TactoTek teki merkittävän sopimuksen myös korealaisen autojen sisäosien valmistajan kanssa

Muutama päivä sitten julkaisimme uutisen oululaisen TactoTekin sopimuksesta japanilaisen Kyocera-yhtiön kanssa. Nyt suomalainen tietotaito leviää myös Etelä-Koreaan.

Oululainen TactoTek ja korealainen Yongsan ovat julkistaneet, että Yongsan myy ja markkinoi tulevaisuudessa ajoneuvojen sisäosia, joiden valmistuksessa hyödynnetään TactoTekin IMSE-teknologiaa.

Sopimuksen mukaan Yongsan kehittää ja validoi ratkaisuja useisiin käyttötarkoituksiin, kuten esimerkiksi istuimiin, paneeleihin, häikäisysuojiin ja nahkaverhoiltuihin osiin.

Yongsan on autoteollisuuden alihankkija, jolla on tuotantolaitoksia Etelä-Koreassa, Intiassa, Kiinassa, Japanissa, Vietnamissa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa.

Katso tästä muut jutut TactoTekistä.

Näistä tuotantolaitoksista käsin yritys palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti.

TactoTek kehittää, teollistaa ja lisensioi IMSE-teknologiaa, jossa painettu elektroniikka ja erilaiset komponentit integroidaan ruiskuvaletun kolmiulotteisen rakenteen sisään.

Pintaviimeistelyt vaihtelevat muovista tyylikkäisiin luonnonmateriaaleihin kuten puuhun.

Yritys tarjoaa teknologiaansa lisensioitavaksi kahtena tuotteena, joita ovat IMSE Designer IMSE-osien suunnitteluun ja IMSE Builder IMSE-osien massatuotantoon, testaukseen ja laadunvarmistukseen.

Autoteollisuudessa TactoTekin lisenssiasiakkaat massatuottavat IMSE-osia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here