Oululainen TactoTek ja japanilainen Kyocera aloittavat teknologiayhteistyön

Japanilainen Kyocera-konserni ja oululainen TactoTek ovat solmineet markkinointisopimuksen, jonka tavoitteena on tuoda TactoTekin IMSE -ratkaisut useille markkinasegmenteille, joihin kuuluvat muun muassa teollisuuden ja autoteollisuuden komponentit ja elektroniset laitteet.

Katso tästä muut TactoTek-jutut.

Kyocera-konserni toimii maailmanlaajuisesti useilla eri liiketoiminta-alueilla. Konserni tarjoaa muun muassa teollisuuden ja autoteollisuuden komponentteja, viestintäteollisuuden laitteita, elektronisia laitteita, ympäristö- ja energiateknologian ratkaisuja sekä kuluttajaelektroniikan tuotteita.

Konsernin ydinosaamiseen kuuluvat kehittyneet materiaalit, komponentit, laitteet sekä viestintälaitteiden verkot ja palvelut.

TactoTekin patentoimassa IMSE-teknologiassa painettu elektroniikka ja erilaiset komponentit integroidaan ruiskuvaletun kolmiulotteisen rakenteen sisään.

Näin voidaan suunnitella ja valmistaa ohuita, saumattomia, elektronisia ja kustannustehokkaita älykkäitä rakenteita. Yritys lisensoi IMSE-teknologiaa valmistajille, jotka massatuottavat ja suunnittelevat osia asiakkailleen.

– Toimimme maailmanlaajuisesti. Suunnittelemme eri materiaaleista, komponenteista ja laiteosista räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin laitteistoihin ja järjestelmiin. Syvällisen osaamisemme ja asiantuntemuksemme ansiosta pystymme vastaamaan liiketoimintamme strategisten painopistealueiden eli autoteollisuuden, teollisuuden, lääketieteen, ilmailu- ja avaruusteollisuuden sekä viestintäteollisuuden tarpeisiin, toteaa Masafumi Ikeuchi, Kyocera-konsernin Corporate Display Groupin johtaja.

Kyocera ja TactoTek työskentelevät läheisessä yhteistyössä ensimmäisen yhteisen, IMSE-teknologiaan pohjautuvan projektinsa parissa.

Siinä yritykset kehittävät prototyypin, jonka pohjalta voidaan arvioida niin teknisesti kuin kaupallisesti IMSE-teknologian käyttöä Kyoceran tuotteissa autoteollisuudessa ja muilla konsernin markkinoilla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here