Subarun moottoriurheiluperinteitä esittelevä STI Gallery on laajentunut

Subaru Tecnica Internationalin moottoriurheiluperinteitä kunnioittava STI Gallery -museo on avannut laajennustöiden jälkeen ovensa Mitakassa Tokiossa.

Subarun tytäryhtiö STI (Subaru Tecnica International) on jo yli kymmenen vuoden ajan esitellyt historiaansa sekä ikonisia kilpa-autoja omassa STI Gallery -museossa, joka sijaitsee Mitakassa, joka on reilut 20 km Tokion keskustasta länteen.

Museo on avoin yleisölle, ja siitä vuosien saatossa muodostunut ”pakollinen” vierailukohde kaikille Japanin pääkaupungissa vieraileville Subaru-harrastajille.

Museon laajennus- ja kunnostustyöt valmistuivat syyskuun alussa. STI Galleryssa on nyt enemmän tilaa yhtiön moottoriurheilussa saavuttamille palkinnoille, STI:n historialle sekä useille legendaarisille Subaru STI -kilpa-autoille.

Näitä ovat muun muassa rallin MM-sarjassa mestaruuksia sekä MM-osakilpailuvoittoja saavuttaneet Subaru Impreza WRC-mallit. STI Gallery järjestää myös erikoisnäyttelyjä sekä -tilaisuuksia.

Museo on avoin yleisölle viikon jokaisena päivänä. Näyttelytilojen ohella museossa on kauppa, joka myy kaikkea viritysosista matkamuistoihin.

Lisätietoja STI Gallery -museosta, sen toiminnoista, tarkemmista yhteystiedoista ja aukioloajoista löydät osoitteesta: www.sti.jp/en/gallery/.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here