Kia XCeed on hinnoiteltu — Suomen ensiesittely lokakuussa

XCeed on Ceed-malliperheen crossover-versio, jonka urheilullista muotoilua korostaa sen coupémainen takaosa.

Uusi XCeed on saatavana kolmena eri varustetasona: LX, EX ja Business Premium.
Valittavissa on kolme turboahdettua bensiinimoottoria: 1.0 T-GDI (120 hv), 1.4 T-GDI (140 hv) sekä 1.6 T-GDI (204 hv).

1,0-litraisella bensiinimoottorilla varustetussa XCeedissä on aina kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Muihin malleihin on valittavissa myös seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

Uuteen XCeediin on saatavana suomenkielinen, 10,25-tuumainen kosketusnäyttö puheohjauksella. Järjestelmä mahdollistaa kahden bluetooth-laitteen yhdistämisen samanaikaisesti.

Korkean resoluution näytöllä varustettu tietoviihdejärjestelmä vie muunneltavuuden uudelle tasolle mahdollistaen kolmen eri sovelluksen käytön samanaikaisesti jaetun kosketusnäytön ansiosta.

Uuteen XCeediin on saatavana suomenkielinen, 12,3-tuumainen digitaalimittaristo, joka korvaa perinteiset analogiset mittarit.

Nykyaikaiset avustimet

XCeedissä on matkustajien suojana runsaasti erilaisia aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden ominaisuuksia.

Aktiivisen turvallisuuden varusteista XCeediin on saatavana useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Näitä ovat esimerkiksi mukautuva vakionopeudensäädin, nopeus-, etutörmäys- ja kuolleen kulman varoittimet, pysäköinti-, kaukovalo- ja kaistallapitoavustimet sekä kuljettajan vireystilan valvonta.

Jo LX-varustetasoon kuuluvat vakiona muun muassa aktiivinen kaistavahti, kuljettajan vireystilan valvonta, led-ajovalot, kaukovaloautomatiikka ja lämmitettävä ohjauspyörä.

Business Premium -varustetasossa ovat vakiona näiden lisäksi muun muassa 10,25-tuumainen kosketusnäyttö, mukautuva kaistallapitoavustin, 12,3-tuumainen digitaalimittaristo ja automaattinen pysäköintijärjestelmä.

Kia XCeed esitellään Suomessa 11.-13. lokakuuta. XCeed on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin 7 vuoden tai 150 000 kilometrin takuulla.

XCeed-malliston hinnat alkavat 23 990 eurosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here