Škoda Kodiaq uudistuu — tässä hieman esimakua

Uudistunut Škoda Kodiaq julkistetaan 13. huhtikuuta tänä vuonna. Nyt Škoda on julkistanut kolme luonnoskuvaa uutuudesta.

Kookas, myös seitsemänpaikkaisena saatava Kodiaq aloitti Škodan mallistolaajennuksen katumaastureihin vuonna 2016. Nyt Kodiaqin ulkonäköä päivitetään ja tekniikkaa hiotaan.

Julkaistuista luonnoskuvista ensimmäinen näyttää Škoda Kodiaqin uudistuneen keulailmeen: konepellin muotoilu on uusi ja entistä pystymmässä, nyt kuusikulmaisessa jäähdyttimen säleikössä on voimaa ilmentävät kaksoislamellit.

Kuva: Skoda.

Ajovaloyksiköt ovat aiempaa matalammat ja sumuvalot on sijoitettu niiden alapuolelle. Keulan selvästi havaittaviin muutoksiin lukeutuu myös uudistunut etuhelma, jonka keskellä on leveä ja matala ilmanohjausaukko. Sitä koristavat L-muotoiset elementit päissä ja alumiininvärinen koristeosa.

Toinen luonnoskuva on lähikuva uusista ajovaloista. Kuvassa näkyvät selvästi kaksi päällekkäin sijoitettua led-moduulia, jotka luovat autolle kauniin valoilmeen.

Kuva: Skoda.

Kolmas luonnoskuva paljastaa, että uudet terävälinjaiset takavaloyksiköt ovat keulan ajovaloyksiköiden tyylin mukaisesti aiempaa matalammat. Näistäkin takavaloyksiköistä löytyy Škodalle tyypillinen kristallimaisuus, ja palaessaan takavalot muodostavat aiempaa matalamman version kaikille Škoda-automalleille ominaisesta C-kirjaimen muodosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän