Sisu Auto ulkoistaa alkuperäisvaraosien jakelutoiminnan Tavo-yhtiölle

Varaosatoimintoja koskevan asiakaspalvelun ja varaosien saatavuuden kehittämiseksi ovat Oy Sisu Auto Ab ja Tavo Oy solmineet sopimuksen, jonka mukaisesti Sisu-alkuperäisvaraosien jakelutoiminnasta vastaa 9.9.2019 lähtien Tavo Oy.

– Sisu Auton kuorma-autotuotannon jo vuosia jatkunut kasvu sekä markkinaosuuden vahvistuminen ovat tuoneet mukanaan kasvavat huolto- ja varaosavirrat, jotka antavat entistä paremmat mahdollisuudet Sisu-huoltoverkoston varaosapalvelujen kehittämiseen, toteaa Sisu Auton toimitusjohtaja Petri Kananen.

Tavo Oy (Tampereen Autovaraosa) on vahvasti kasvava, ripeä ja palveleva raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiin keskittynyt, vuonna 1976 toimintansa aloittanut kotimainen perheyritys. Tavo Oy työllistää runsaat 60 alan ammattilaista toimipisteissään Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa ja Oulussa.

– Tavolla on jo ennestään pitkä ja vahva kokemus Sisu-varaosista ja Sisu-asiakkaiden palvelemisesta, kertoo Tavo Oy:n toimitusjohtaja Tapio Korpinen.

Suomessa Sisu-jälkimarkkinointiverkoston muodostavat jatkossa varaosajakelutoiminnasta vastaava Tavo Oy sekä Sisu Auton valtuuttamat huoltokorjaamot, jotka käsittävät mm. Veho Oy Ab:n, Raskone Oy:n E.Hartikainen Oy:n, Askolan Auto- ja Konekorjaamo Oy:n, Merilapin Ajoneuvohuolto Oy:n, KM Huoltopalvelut Oy:n, Jaresko Oy:n ja Karjalan Yhdistelmäjarrut Oy:n huoltopisteitä.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here