Hyundai avasi uudenlaisen esittelytilan Lohjan Kauppakeskus Loheen

Hyundai Motor Finland ja PP-auto Oy ovat toteuttaneet yhdessä täysin uudenlaisen digitaalisen showroomin kauppakeskus Loheen Lohjan keskustaan.

Syyskuun 5. päivä avautuneen kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa voi nyt tutustua Hyundain uutuusmalleihin PP-auton näyttelytilassa.

Keskituloisen kukkarolle sopivia autoja ei ole totuttu esittelemään showroom-tyylisissä tiloissa, mutta PP-auton Lohjalla sijaitsevassa näyttelytilassa Hyundain autoja on lupa fiilistellä muiden ostosten yhteydessä.

Kyseessä ei ole lyhytaikainen popup-myymälä, vaan pysyvä osa Lohjan vilkkainta keskustaa.

Showroomissa suurimman huomion saavat näytillä olevat autot, joita näyttelytilaan mahtuu kerrallaan kahdesta kolmeen. Ne tulevat edustamaan paitsi kunkin hetkisiä kampanjamalleja, myös uusinta tekniikkaa edustavia automalleja, kuten täyssähköautoja ja hybridejä.

Lisäksi puolen seinän kokoiselta näyttötaululta asiakkaat pystyvät lähitulevaisuudessa tarkastelemaan koko Hyundai-mallistoa pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Vaikka uuden showroomin pääasiallinen tarkoitus ei olekaan tehdä suoraan kauppaa, paikalla on myös myyjä opastamassa ja kertomassa autoista. Avajaispäivinä tarjouksiakin on laskettu asiakkaille ahkerasti.

– Perinteisten autoliikkeiden haasteena on monesti niiden sijainti. Niihin täytyy varta vasten lähteä, mutta keskellä Lohjan vilkkainta kauppakatua sijaitsevaan showroomiin on autottomankin helppo poiketa, Hyundai Motor Finlandin aluemyyntipäällikkö Matti Nieminen sanoo.

Mikäli autonosto tai koeajo alkaa Hyundai-showroomissa vierailun päätteeksi kiinnostaa, koko automalliston pääsee näkemään ja kokemaan läheisessä PP-auton liikkeessä Tynninharjulla.

Vaihtoehtoisesti koeajolle voi lähteä suoraan showroomista kauppakeskus Lohen parkkihallista, jossa ajettavana on yleensä muutamia eri malleja.

PP-auto Oy on vuonna 1968 perustettu täyden palvelun autotalo, jonka omistaa Suur-Seudun Osuuskauppa. Toimipisteet sijaitsevat Salossa ja Lohjalla. PP-auto Oy toimitti vuonna 2018 noin 1 400 uutta autoa ja yli 2 500 käytettyä autoa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here