BMW:n kohokohdat Frankfurtin autonäyttelyssä

BMW X6. Kuva: BMW.

BMW:n teemana Frankfurtin autonäyttelyssä on ajamisen ilon tulevaisuus. Uusimpien malliensa lisäksi BMW näyttää siellä, miten se aikoo edetä kohti tulevaisuuden autoilua.

BMW esitteli X6-konseptinsa ensimmäistä kertaa Frankfurtin autonäyttelyssä vuonna 2007. Konseptista kehittyi aivan uudenlainen auto – Sports Activity Coupé (SAC).

Nyt 12 vuotta myöhemmin BMW X6:n kolmas sukupolvi esitellään ensimmäistä kertaa samassa paikassa.

Uutuusmalli tulee markkinoille marraskuussa 2019.

BMW M135i ja BMW 118d. Kuva: BMW.

BMW:n tilava 1-sarja

Uudessa 1-sarjan mallissa esitellään BMW:n uusi etuveto, joka kasvattaa auton sisätiloja merkittävästi.

Malli tulee markkinoille syyskuussa 2019.

BMW 8-sarjan Coupé. Kuva: BMW.

Urheilullinen 8-sarjan Gran Coupé

BMW Gran Coupé on kolmas malli 8-sarjan luksusautoissa. Neliovisessa 8-sarjan Gran Coupé -urheilumallissa on reilusti tilaa takapenkkiläisillekin.

Malli lanseerataan syyskuussa 2019.

BMW M8 Coupé ja BMW M8 Cabriolet – suorituskykyä ja luksusta

BMW M tehostaa mallivalikoimaansa uusilla huippuluokan urheiluautoillaan. Valtava suorituskyky on pääasiassa 600-hevosvoimaisen (441 kW) tupla-ahdetun M TwinPower Turbo V8 -moottorin ansiota. Kuljettaja voi säätää 8-vaihteista Steptronic-automaattivaihteistoa mieltymystensä mukaan DriveLogic-järjestelmällä.

Autojen alustaa on säädetty paremmin radalle sopivaksi, tinkimättä kuitenkaan ylellisen luksusauton mukavuudesta arkipäivän ajossa tai pitkillä matkoilla. Alustan erikoisuutena on uusi integroitu säädettävä M-jarrujärjestelmä ja kaksi erilaista valinnaista poljintuntumaa.

BMW 330d xDrive Touring M Sport. Kuva: BMW.

Dynaaminen 3-sarjan Touring

BMW:n 3-sarjan Touring esitellään ensimmäistä kertaa Frankfurtissa. Erottuvat mittasuhteet sekä muotoilun tarkkuus tekevät 3-sarjan Touringin olemuksesta vahvan ja dynaamisen. Korin ja alustan kehitystyö on lisännyt uutuuden ketteryyttä, ajettavuutta ja ajomukavuutta merkittävästi.

Kesällä 2020 markkinoille tulee ensimmäinen BMW 3-sarjan Touring pistokehybridimalli.

BMW:n 3-sarjan Touring tulee markkinoille syyskuussa 2019.

Uusi BMW X1 ensimmäistä kertaa autonäyttelyssä

BMW:n X1-mallisto on houkuttelevampi kuin koskaan. Uutuusmallin muotoilua on selkeytetty, ja siihen on tuotu hienostunutta käyttötekniikkaa sekä huippuluokan ohjaus- ja yhteysominaisuuksia.

Keväällä 2020 X1-sarjaan tulee myös pistokehybridimalli.

BMW Vision M Next. Kuva: BMW.

BMW Vision M Next – tulevaisuuden sähköurheiluauto

BMW Vision M Next oli yksi kohokohdista NextGen-tapahtumassa BMW Weltissä Münchenissä. Nyt myös Frankfurtin autonäyttelyssä on mahdollista kokea BMW:n visio M-brändin sähköisestä tulevaisuudesta.

BMW Vision M Next -konseptiauto on vastapaino aiemmin julkistetulle BMW Vision iNext -konseptiautolle, joka myös on esillä Frankfurtissa.

Molemmat ovat huomisen ajamisen prototyyppejä: iNext-auton Ease-konsepti keskittyy autonomisen ajamisen mukavuuteen ja vaivattomuuteen, kun M-versiossa taas Boost-tila auttaa luomaan ajajalle äärimmäisen ajokokemuksen.

BMW Vision M Nextissä on kaksi sähkömoottoria, yksi etu- ja yksi taka-akselilla. Autoa voi ajaa takavetoisena tai nelivetoisena. Lisäksi autossa on nelisylinterinen bensiinimoottori, jonka voima välitetään takapyörille.

Auton maksimiteho on kuusisataa hevosvoimaa, ja se kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa kolmessa sekunnissa. Auton sähkömoottorin toimintamatka on sata kilometriä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here