Sähköautomyymälä ja -vuokraamon aivan Helsingin keskustaan

Opel ja LänsiAuto avaavat sähköisten autojen myyntiin ja vuokraukseen keskittyvän liikkeen Helsingin keskustaan, Havis Amandan aukiolle osoitteeseen Eteläesplanadi 2.

LänsiAuto Esplanadista uuden sähköauton saa vuokrattua, vaikka vain tunniksi – tai yhtä hyvin useammaksi kuukaudeksi. Uusi myymälä avataan kesäkuun aikana.

Vuokrauspalvelut tuottaa maailman suurin autovuokraamo Enterprise.

Esplanadin myymälä on keskellä Etelä-Helsinkiä ja helposti saavutettavissa kävellen tai julkisen liikenteen avulla. Se tarjoaa uuden, sujuvan tavan yhdistää sähköauto osaksi arjen liikkumista juuri silloin kuin sille on tarve.

Opelin kehittämä digitaalisuuteen perustuva myymäläkonsepti toimii erinomaisesti kompaktissa myymälätilassa, jossa asiakkaan on helppo asioida ja saada asiantuntijaneuvontaa sähköauton vuokraukseen tai hankintaan liittyen.

LänsiAuto Esplanadi palvelee kantakaupungissa asuvia asukkaita sekä siellä työssä käyviä että matkailijoita. Lisäksi kävelyetäisyydellä on lukuisia hotelleja ja pääkonttoreita.

Opelin äitienpäiväviikonloppuna lanseerattu täysin uusi katumaasturi Mokka on heti vuokrattavissa uudesta Esplanadin liikkeestä.

Sähköisenä on saatavana myös Opel Corsa-e sekä jopa yhdeksän hengen seurueen kuljettamiseen soveltuva Opel Zafira-e Life.

Myös pakettiautot ovat sähköistyneet: Opel Vivaro-e kuljettaa sähkön voimalla jopa tuhannen kilon kuorman vaikkapa kesäasunnolle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!