Valtteri Bottaksen Mersu myynnissä

Valtteri Bottas myy autonsa Tori Autot -palvelussa. Auto on kustomoitu vuoden 2018 AMG-GT S Coupé -mallin Mercedes-Benz.

Bottas julkaisi myynti-ilmoituksen Tori Autot -palvelussa tänä aamuna. Auto on tarjolla kaksi viikkoa. Auton väri on metallinhohtoinen sininen. Suorituskyky on kuin suoraan kilparadoilta. Kiihtyvyys 0–100 km/h on 3,8 sekuntia.

Samalla Bottas haluaa nostaa esiin Lahden Pippon kartingrataa. Siellä hän on nyt myytävällä Mercedekselläkin ajanut.

Radan toiminnan jatko oli pitkään vaakalaudalla, kun aluetta kaavailtiin yritystonteiksi.
Lahden kaupunki on sitoutunut jatkamaan alueen vuokraamista, mikäli moottorirataa kehitetään merkittävästi. Yksi kehittämisprojektin rahoittajista on Bottas.

Bottaksen ensimmäinen kosketus autourheiluun tapahtui Pippon radalla 6-vuotiaana.

– Lähes kaikkien formulakuskien ura on lähtenyt kartingista, myös minun. Kaikki alkoi Pippon kartingradalta, kun pääsin kokeilemaan 6-vuotiaana ensi kertaa mikroautoa. Rataan liittyy todella monta hienoa muistoa ja hetkeä lapsuudestani. Siksi haluan auttaa säilyttämään radan junioriurheilijoiden käytössä. Lahden seudun kartingtoiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 10 000 harrastajaa. Ehkä tulevia autourheilutähtiä, Bottas kertoo.

– Ensimmäisen kerran kävin Pippon radalla ollessani 6-vuotias. Huomasimme kyltin jossa kerrottiin radalla olevasta kilpailusta. Se oli ensikosketukseni autourheiluun ja radalla hurahtikin sitten koko päivä ihmetellessä menoa ja meininkiä. Nopeasti tämän jälkeen tultiin uudestaan ja pääsin itse kokeilemaan ajamista. Olin myyty, Bottas muistelee.

Pippon radan nimi on nykyään Valtteri Bottas Racepark. Racepark on aloittanut joukkorahoituskampanjan, jonka kautta sen tulevaisuutta voi tukea kuka vain.

Bottas luovuttaa auton henkilökohtaisesti

Bottas hakee näkyvyyttä kasvattajaratansa pelastusprojektille. Yksityishenkilöiden tuki on nyt elintärkeää karting-toiminnan jatkon varmistamiseksi. Autonmyynti näkyy Torin lisäksi Bottaksen omissa sosiaalisen median kanavissa.

– Autoni laitetaan timanttikuntoon, ja luovutan sen henkilökohtaisesti ostajalle. Pakettiin kuuluu myös karting-kokemus kanssani ja huoltokirjan rivejä, joihin liittyy hauskoja tarinoita, Bottas lupaa.

Bottaksen Mercedes-Benzin ostajalle on luvassa hauska perhepäivä kartingradalla yhdessä Bottaksen kanssa.

Pippon radan nimi vaihdettiin Valtteri Bottas Raceparkiksi viime lokakuussa. Nimenmuutos on näkyvä merkki kehittämisprojektista, jolla perinteikkäästä moottoriradasta tehdään uutta vetonaulaa Päijät-Hämeen matkailulle.

Valtteri Bottas Raceparkin kehittämisprojektin suunnitelmat ovat valmiina. Tavoitteena on rakentaa maailman puhtain moottoriurheilukeskus, jonka käyttämä energia tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä mahdollisimman omavaraisesti, energiankulutus on minimoitu ja ajokalusto on sähköistetty.

Linkki: Myytävän auton yksityiskohdat ja tarkat tekniset tiedot löytyvät myynti-ilmoituksesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!