Hertz ja Polestar maailmanlaajuiseen kumppanuuteen — Herz ostaa jopa 65 000 sähköautoa

Autovuokraamo Hertz ja ruotsalainen sähköautovalmistaja Polestar ovat tänään julkistaneet uuden globaalin kumppanuuden, jonka osana Hertz hankkii jopa 65 000 Polestarin täyssähköautoa tulevan viiden vuoden aikana.

Autojen odotetaan olevan saatavilla Euroopassa keväästä 2022 alkaen ja Pohjois-Amerikassa sekä Australiassa myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Hertzille kumppanuus on osa yhtiön globaalia tavoitetta olla johtava toimija sähköistymisessä, yhteiskäyttöautoissa ja digitaalisessa asiakaskokemuksessa.

Kumppanuus on konkreettinen askel Hertzille sen lupauksessa tarjota asiakkailleen Pohjois-Amerikassa ja samalla maailmassa yksi suurimmista sähköautokannoista.

Sen lisäksi, että sähköautokanta on tarjolla liike- ja vapaa-ajan matkustajille, niitä hyödynnetään myös yhteiskäyttöautoissa liikenteen sähköistymisen kiihdyttämiseksi entisestään.

Hertzille kumppanuus on osa yhtiön käynnissä olevaa sitoumusta johtaa sähköistymistä, yhteisliikkumista ja digitaalista asiakaskokemusta.

Kumppanuus Polestarin kanssa perustuu Hertzin viime lokakuussa antamaan lupaukseen tarjota asiakkailleen Pohjois-Amerikan suurimman ja samalla yhden maailman suurimmista sähköautokannoista.

Sen lisäksi, että autokanta on liike- ja vapaa-ajan asiakkaiden käytössä, Hertz tarjoaa sähköautoja myös yhteiskyytejä tarjoavien kumppaneiden käyttöön sähköistymisen kiihdyttämiseksi entisestään.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän