Keväällä tuleva uusi Opel Mokka on nyt hinnoiteltu

Uuden Opel Mokkan ja Mokka-e:n hinnat on julkistettu tänään ja ennakkomyynti on alkanut.

Opel Mokkan ensimmäinen sukupolvi tuli markkinoille vuonna 2012. Pienen tauon jälkeen Mokka palaa jälleen Opel-mallistoon täysin uudistettuna. Uutta on muotoilu, moottorivalikoima sekä runsas määrä teknologiaa.

Uusi Mokka saapuu Suomeen neljällä eri varustetasolla, joista edullisin Comfort sisältää vakiona muun muassa Full led -valot edessä ja takana, sähköisen seisontajarrun, liikennemerkkien tunnistuksen, törmäysvaroittimen, kaistavahdin ja -avustimen sekä kuljettajan 7 tuuman digitaalinäytön.

Tarjolla on myös värillinen koristelista. Kuva: CvB.

Innovation Plus ja GS Line Plus varustetasot lisäävät vakiovarusteisiin esimerkiksi automaattisen ilmastoinnin, 17 tai jopa 18 tuuman kevytmetallivanteet, sähkösäätöiset sivupeilit led-valoilla, kuljettajan ja etumatkustajan istuinten 6-suuntaiset säädöt, peruutuskameran ja pysäköintitutkan taakse.

Executive edustaa varustetasojen huippua ja tuo mukanaan muun muassa Matrix led -mukautuvat ajovalot, mukautuvan vakionopeudensäätimen, kuljettajan 12 tuuman digitaalinäytön ja nahkasisustuksen kuljettajan hierontatoiminnolla.

Kuva: CvB.

Sähköistynyt moottorivalikoima

Aavistuksen pidemmästä akselivälistä huolimatta uusi Mokka on 12,5 cm lyhyempi kuin edeltäjänsä. Se tarjoaa kuitenkin tilat viidelle matkustajalle ja 350 litran tavaratilan. Auton kokonaispituus on 4,15 metriä.

Kojetaulussa on kaksi laajakuvanäyttöä; kuljettajan edessä oleva on kooltaan jopa 12 tuumaa.

Ensimmäistä kertaa Opelin historiassa uusi Mokka on saatavana ensiesittelystä alkaen sekä polttomoottori- että täyssähköversiona.

Bensiinimoottorit ovat saatavilla 100 tai 130 hevosvoimaisina 1,2 litran turboina. 1,5-litrainen diesel tarjoaa 110 hevosvoimaa.

Sähköisen liikkuvuuden ystäville Mokka-e tarjoaa päästöttömän ja innostavan ajokokemuksen.

Punainen koristelista jatkuu vielä kojelaudassa. Kuva: CvB.

Täyssähköisen Mokkan toimintamatka on 324 km (WLTP) ja sen sähkömoottori tuottaa 136 hv ja 260 Nm:n välittömän vääntömomentin.

Kuljettaja voi valita kolmesta ajotilasta – normaali, Eco ja Sport – oman ajotyylinsä mukaan.

Akulla on kahdeksan vuoden takuu.

Kuva: CvB.

Suomeen huhtikuussa

Valojärjestelmä tarjoaa johtavaa tekniikkaa kuten valinnaisena saatavat mukautuvat ja siten häikäisemättömät IntelliLux LED Matrix -valot, joissa on 14 led-elementtiä. Saatavana on myös 180 asteen panoraamakamera taakse sekä automaattinen pysäköintiavustin.

Kuljettajaa avustavia, edistyneitä järjestelmiä tarjoavat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, jonka Stop & Go -toiminto helpottaa kuljettajaa liikenneruuhkissa. Mokka säätää nopeuden automaattisesti edessä ajavan ajoneuvon mukaan ilman että jarrua tai kaasupoljinta vaaditaan.

Lisäksi aktiivinen kaista-avustin pitää uuden Mokkan automaattisesti kaistan keskellä.
Törmäysvaroitus automaattisella hätäjarrutuksella ja jalankulkijan tunnistuksella toimii yli 5 km/h nopeudessa.

Ensimmäiset uudet Mokkat saapuvat Suomeen huhtikuussa 2021. Tuolloin Opelin katumaasturimallistoon kuuluu jälleen peräti kolme erikokoista vaihtoehtoa: Crossland, Mokka ja Grandland X.

Malliston hinnat alkavat 19 990 eurosta.

Opel Mokkan hinnat

  • Mokka Comfort 100 Turbo               19 990 €
  • Mokka Comfort 130 Turbo A             23 990 €
  • Mokka Innovation Plus 130 Turbo A 26 300 €
  • Mokka-e Comfort 100 Turbo            34 990 €

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!