Polestar toi tulevaisuuden Slush-tapahtumaan

Slushissa oli jälleen esillä teknologian viimeisimpiä uutuuksia robottiläheteistä, sähkömoottoripyöristä ja muista teknologista innovaatioista.

Polestar Precept -konseptiauto esiteltiin myös Slushissa yhtenä mielenkiintoisimpana uutuutena. Polestar Preconcept on ruotsalaisen, suorituskykyisiin täyssähköautoihin keskittyvän Polestarin konseptiauto.

Kuva: Henrik Keinonen.

Autosta tulee vuonna 2024 lanseerattava Polestar 5 joka pitää sisällään viimeisintä teknologiaa sekä mittavan teho- ja akkukapasiteetin. Auto asettuu samaan sarjaan kilpailemaan muun muassa Porsche Taycanin kanssa.

Polestarin konseptiautoja on ainoastaan kaksi kappaletta maailmassa. Toinen näistä, Polestar Preconcept, oli Slushissa nyt ensimmäistä kertaa Suomessa näytillä.

Kuva: Henrik Keinonen.

Teknisiä tietoja ei tässä vaiheessa vielä julkistettu, mutta kuvat kertovat paljon tulevasta muotokielestä sekä siitä, että kierrätysmateriaaleja on täysimääräisesti hyödynnetty.

Paljon konseptin muotoilukieltä on myös kuukausi sitten lanseeratussa Polestar 3 katumaasturissa, jonka kantama on yli 600 kilometriä.

Kuva: Henrik Keinonen.

Jäämme odottamaan konseptiauton siirtymistä tuotantoon.

Polestar 3 julkistettiin näyttävästi Kööpenhaminassa

Polestar tekee avomallin nimeltään Polestar 6

Polestarilta rajoitettu erä maastopyöriä

Polestar esittelee Goodwodissa ensimmäistä kertaa prototyypin Polestar 5 -mallista 

// Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje //

Kuva: Henrik Keinonen.

Kuva: Henrik Keinonen.

Kuva: Henrik Keinonen.

Kuva: Henrik Keinonen.

Kuva: Henrik Keinonen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here