Polestar-optimoinnilla enemmän vääntöä neliveto-Volvojen takapyöriin!

Volvo

15.8.2018 11.35

Volvo Cars on esitellyt Polestarin kehittämän päivitetyn optimoinnin, joka lisää vääntömomentin välitystä takapyörille Volvoissa, joissa on AWD-neliveto.

Volvo Car Groupin uuden urheilullisen sähköautomerkin, Polestarin, kehittämä optimointiohjelmisto lisää takapyörille välitettävän väännön määrää ja tiheyttä, mikä Volvon mukaan parantaa ohjattavuutta ja hallittavuutta kaarteissa ja vetopitoa liikkeelle lähdöissä, todetaan Volvon tiedotteessa.

AWD-optimointi kytketään yksinkertaisesti valitsemalla autossa Dynamic-ajotila. Se otetaan käyttöön myös, kun elektroninen ajonvakautusjärjestelmä kytketään pois käytöstä.

Takapyörien vääntömomenttia parantava ominaisuus on Polestarin uusi optimointialue.

Viisi muuta osa-aluetta ovat terävämpi kaasun vaste, nopeampi kaasulta poistumisen vaste, nopeammat vaihteenvaihdot, optimoidut vaihtopisteet ja vaihteen pito kaarteissa sekä suurempi moottorin teho.

Polestarin AWD-optimointi on saatavilla Volvon 90-sarjan ja 60-sarjan autojen sekä XC40:n bensiini- ja dieselversioihin elokuusta 2018 alkaen.

Volvon mukaan lataushybridimallit, joissa on sähköinen taka-akselijärjestelmä (ERAD) ja jotka käyttävät sähkövoimaa takapyörissä, eivät tarvitse erillistä AWD-optimointia.

Polestarin optimoinneilla ei ole vaikutusta Volvon tehdastakuuseen, ja ne ovat valmistajan hyväksymiä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here