Polestar mukana julkistamassa Googlen toimintoja autoihin CES-teknologiatapahtumassa

Polestar jatkaa strategista kumppanuuttaan Googlen kanssa CES 2024 -tapahtumassa Las Vegasissa. Uusimmat innovaatiot sisäänrakennetulla Googlella varustetuille autoille, ovat tulossa Polestar-malleihin, kuten Polestar 2:een.

– Google on yksi tärkeimmistä teknologiakumppaneistamme. Polestar 2 julkaistiin yli kolme vuotta sitten, ja sen jälkeen Android Automotive -käyttöjärjestelmän ekosysteemi on täydentynyt lukuisilla uusilla sovelluksilla ja toiminnoilla. Vahva kumppanuutemme tarjoaa Polestarin omistajille jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka tulevat myös Polestar 3- ja Polestar 4 -malleihin tänä vuonna, sanoo Polestarin toimitusjohtaja Thomas Ingenlath.

Mobiililaitteella suunnitellun reitin lähettäminen autoon

Google esittelee uuden ominaisuuden, jonka avulla voidaan suunnitella matkoja Google Maps -sovelluksessa Android- tai iOS -laitteella ja lähettää reitit helposti Polestar 2:n sisäänrakennettuun Google Mapsiin. Ominaisuuden käyttöönotto aloitetaan välittömästi.

Netin selaaminen autossa Google Chromella

Polestareissa on jo pitkään voinut selata nettiä, sillä Polestar 2-malleihin tuli Vivaldi-selain vuonna 2021. Chrome-selain on julkaistu Polestar 2 -malleille betaversiona, joten nettiä voidaan selata tutulla sovelluksella auton ollessa pysäköitynä.

Lue myös: Polestar 5: Viiden minuutin latauksella 160 km!

Lue myös: Polestar laajentaa tuotantoaan Etelä-Koreaan

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän