Polestar julkistaa taas kansainvälisen muotoilukilpailun

Suunnittelija Thomas Ingenlathin johtama ruotsalainen sähköautomerkki Polestar julkistaa vuoden 2021 muotoilukilpailun, jonka teemana on progressiivisuus.

Kilpailu sisältää luokat sekä opiskelijoille että ammattilaisille, ja alustavat suunnitelmat lähetetään luonnoksina tai digitaalisina kuvina.

Suunnitelmien tulee kuvastaa uutta ajattelutapaa, joka rohkaisee myönteiseen muutokseen yhteiskunnassa, kuten taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.
Progressiivisen teeman tulee näkyä työssä.

Vuoden 2020 kilpailuun osallistui yli 600 työtä eri puolilta maailmaa. Niiden joukossa oli huipputeknisiä konsepteja prosteettisista jousikengistä autonomiseen ajoneuvokapseliin ja luksusjahtiin, josta huokui Polestarin minimalistinen muotoilutyyli.

Yksi voittavista töistä oli ilma-alus, joka näytti tulevan 20 vuotta tulevaisuudesta. Se yhdisti Polestarin muotoiluteeman uuden ajan ilmailuun. Työn ei tarvinnut olla auto, mutta sen täytyi olla Polestarin hengen mukainen.

Polestarin kansainvälisen muotoilukilpailun tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat valmennus ja tuki.

Pidemmälle päässet osallistujat saavat opastusta ja palautetta muotoilujohtaja Maximilian Missonilta, Polestarin suunnittelijoilta ja kestävän kehityksen ammattilaisilta.

Voittajia odottaa ainutlaatuinen palkinto. Heidät lennätetään joko Polestarin tuotantokeskukseen Chengduun tai Polestarin päämajaan Göteborgiin osallistumaan Polestar Design -näyttelyyn sekä tutustumaan brändiin ja autoihin lähietäisyydeltä.

Kunkin kategorian voittoisat työt herätetään eloon 1:5-pienoismalleina, ja niiden näyttely kiertää maailmaa Polestar Space -myyntitiloissa.

Voittajat saavat palkinnon lisäksi tietokoneen ja tabletin, jotka tukevat heidän jatkuvaa kehittymistään muotoilijoina.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän