YouTube nyt saatavilla Polestar 2 -malliin

Polestar julkaisee uuden langattoman P2.9-ohjelmistopäivityksen kaikkiin Polestar 2 -autoihin.

Kyseessä on viidestoista etäohjelmistopäivitys Polestar 2:lle sen jälkeen, kun OTA-päivitykset aloitettiin vuonna 2020.

Päivitys sisältää monia odotettuja uudistuksia sekä integroidun YouTube-sovelluksen, joka asennetaan lisäksi valmiiksi kaikkiin uusiin autoihin. YouTube-sisältöä voi katsella auton ollessa pysäköitynä.

– Olen varma, että tämä versio otetaan hyvin vastaan, sillä se sisältää merkittäviä uusia ominaisuuksia ja parannuksia. YouTube tarjoaa erinomaista viihdesisältöä auton latauksen aikana, ja uusittu Range Assistant -sovellus hyödyntää tarkempia ennusteita ja tukee entistä parempaa ajotapaa. Apple Mapsin tuominen kuljettajan näyttöön on yksi monista Apple CarPlayn tärkeistä päivityksistä Polestar 2:ssa, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestarin Range Assistant -sovelluksen merkittävän päivityksen ansiosta kuljettaja voi nyt sovellusta käyttämällä valvoa energiankulutusta edellisen 20, 40 tai 100 kilometrin ajalta.

Ajotapaa voi muokata reaaliaikaisten tietojen avulla energiatehokkuuden parantamiseksi. Ennustetun toimintamatkan uudistettu algoritmi ottaa huomioon muutokset ympäristö- ja muissa tekijöissä, jotka vaikuttavat energiatehokkuuteen.

Kuljettaja voi nyt myös nähdä omassa näytössään todellisia ajotietoja hyödyntävän toimintamatkalukeman sertifioituihin tietoihin perustuvan oletusennusteen sijaan.

Myös Apple CarPlay saa P2.9-päivityksessä lisäominaisuuksia: puhelimen ja median lisätiedot on integroitu aloitusnäyttöön, puheluita voi nyt hallinnoida ohjauspyörän painikkeilla ja sekä puhelut että Apple Maps esitetään kuljettajan näytössä.

Polestar avaa liikkeen Helsingin keskustaan

Polestar 4 julkistettiin — Suomeen ensi vuonna

Polestarin ja Luminarin yhteistyö jatkuu myös Polestar 5 -mallissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän