Polestar Charge tarjoaa pääsyn yli 650 000 latauspisteeseen Euroopassa

Polestar ja Plugsurfing käynnistävät Euroopassa uuden julkisen latauspalvelun nimeltään Polestar Charge.

Se käsittää yli 650 000 sähköauton latauspistettä ja tarjoaa Polestar-kuljettajille pääsyn Euroopan suurimpiin latausverkostoihin, kuten Tesla Supercharger 1), Ionity, Recharge, Total, Fastned ja Allego yhdellä latauspalvelulla. Valinnaisella kuukausimaksulla 2) Polestar Charge -käyttäjä saa 30 %:n 3) alennuksen yli 28 000 latauspisteellä.

Lue myös: Polestar 3 -mallin tuotanto alkoi

Polestar on Euroopan ensimmäinen autonvalmistaja, joka integroi Tesla Supercharger -verkoston omaan lataussovellukseensa, Polestar Chargeen, ja tarjoaa asiakkailleen Teslan latauskokemuksen.

Polestar ilmoitti vuonna 2023 ottavansa käyttöön Teslan NACS-latausstandardin Pohjois-Amerikassa. Kiinassa Polestarin omistajat voivat nyt käyttää Tesla Supercharger -verkostoa yli 200 kaupungissa, mikä lisää laturien saatavuutta entisestään.

Polestar 2 -auton kuljettajilla oli käytössä aiemmin, vuodesta 2020 lähtien Euroopassa Plugsurfing-verkoston julkiset laturit erikoisalennuksella. Nyt käynnistyvä Polestar Charge -palvelu on käytettävissä jo ennen kuin kahden uuden ylellisen SUV-mallin, Polestar 3:n ja Polestar 4:n, asiakastoimitukset alkavat Euroopassa.

Lue myös: Polestar 5: Viiden minuutin latauksella 160 km!

“Tiedämme, että tärkeä osa sähköauton omistamista on mahdollisuus ladata auto vaivattomasti. Pääsy Euroopan suurimpiin verkostoihin ja älykäs integrointi Google Mapsiin antaa Polestarin kuljettajille mahdollisuuden nauttia elämästä sähköauton kanssa sen sijaan, että he murehtisivat jatkuvasti seuraavan latauspisteen löytämistä”, kertoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestar Charge -palvelun ansiosta Polestar-kuljettajat löytävät ja voivat käyttää julkisia latauspisteitä helpommin ja maksaa niistä sujuvammin. Palvelu vähentää tarvetta muille tilauksille, sovelluksille, todennusmenetelmille tai lataustunnisteille.

Polestar Charge yhdistyy sähköauton lataukseen liittyvään optimointiin Google Mapsissa, mikä auttaa suunnittelemaan optimaaliset latauspysähdykset reitin varrelle ja käynnistää akun esilämmitystoiminnon, jotta auto saavuttaa nopeimman mahdollisen latausnopeuden.

Polestar Charge -tilauspalvelu on Polestar-kuljettajien käytettävissä seuraavilla markkinoilla Euroopassa: Itävalta, Belgia, Tanska, Saksa, Espanja, Irlanti, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia.

1). Teslan Supercharger-verkosto käsittää yli 14 000 Tesla Superchargeria yli 1 000 eri sijainnissa. Se on Euroopan laajin ja luotettavin pikalatausverkosto, joka tarjoaa jopa 250 kW:n latausnopeuden. Polestar Charge sisältää vain ne Tesla Supercharging -asemat, jotka ovat muiden kuin Tesla-kuljettajien käytettävissä.

2). Kuukausimaksu on 13,99 €.

3). 30 %:n alennus vakiohinnoista Polestar Charge -sovelluksessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän