Peugeotin tehoversioiden Suomen ennakkomyynti alkoi maailman ensimmäisten joukossa

Peugeot Sportin insinöörien kanssa yhteistyössä toteutetun Peugeot Sport Engineered -malliston tehokkaiden 508 ja 508 SW PSE -lataushybridien ennakkomyynti alkoi Suomessa yhtenä ensimmäisistä Euroopan maista.

Kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistelmä tuo Peugeotin tuotantomalleihin 360 hv ja 520 Nm.

Nelivedon lisäksi 508 PSE on aina kattavasti varusteltu ja vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa aktiivijousitus, sähkösäätöiset AGR-etuistuimet 8-suuntaisella sähkösäädöllä sekä hierontatoiminnolla, 10 tuuman kosketusnäyttö navigointijärjestelmällä, Focal hi-fi –äänentoistojärjestelmä, pimeänäkökamera, 360 asteen -pysäköintikamera ja langaton älypuhelimen lataus. Vanteet ovat taotut 20 tuumaa ja satiininmustat. Etuvanteiden puolien välistä näkyvät kryptoniitin keltaiset jarrusatulat.

Peugeot 508:n alusta on madallettu takana -11mm ja edessä -4mm. Raideleveys on kasvanut takana +12mm ja edessä +24mm.

Peugeot 508:n aerodynaamista muotoilua on 508 PSE -malleissa terävöitetty. Matkustamo- ja tavaratilat ovat samansuuruiset ja yhtä käytännölliset kuin vastaavissa Peugeot 508 polttomoottori ja lataushybridi -versioissa. Peugeot i-Cockpit -ohjaamo taas on päivittynyt omaan, eksklusiiviseen Peugeot Sport Engineered -ilmeeseen digitaaliseen mittaristoon tuoduilla uusilla grafiikoilla ja kryptoniitin sävyillä.

Katso myös tämä: Peugeot 508 -perheen erikoismalli on Peugeotin kaikkien aikojen suorituskykyisin sarjatuotantoauto

508 PSE on saatavana kolmena eri korinvärinä: Seleniumin harmaa, musta Perla Nera sekä helmiäisvalkoinen.

Malliston ennakkohinnat Suomessa alkavat 62 479 eurosta ja farmarimallisen 508 SW PSE:n hinta alkaa 63 982 eurosta.

Ennakkotilaukset Suomeen saapuvalle rajoitetulle erälle ovat nyt käynnissä ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2021 puolella.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here