Kesän lopulla Suomeen saapuva Peugeot 508 -perheen farmari on hinnoiteltu

Vuoden 2019 tammikuussa Suomen markkinoille saatiin täysin uudistunut Peugeot 508 sedan.

Jo ennen sedanin markkinoille tuloa syksyn 2018 Pariisin autonäyttelyssä esiteltiin ensimmäisen kerran coupémaisen sedanin rinnalla uusi farmari-versio, Peugeot 508 SW.

Nyt farmariversiolle on julkaistu Suomen ennakkohinnat.

Auton tyyliin integroiduilla kattokaiteilla varustettu 508 SW on lähes yhtä matala kuin uusi 508 Sedan. Korkeutta sillä on vain 1,42 m – lähes 6 cm vähemmän kuin edeltäjällään. Pituutta uudella 508 SW:lla on 4,78 m – vain 3 cm enemmän kuin uudella 508 Sedanilla ja 5 cm vähemmän kuin edeltäjällään.

Viimeisimmät ajoavustinjärjestelmät

Uudesta Peugeot 508 SW:stä löytyvät viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmät, kuten pimeänäköjärjestelmä, aktiivinen vakionopeudensäädin Stop & Go –toiminnolla, kaista-avustin, joka noudattaa kuljettajan kaistavalintoja, pysäköintiavustin, led-ajovalot ja staattiset kaarreajovalot. Takavalot mukautuvat valomäärän mukaan.

Lisäksi uusi Peugeot 508 SW on varustettu mm. uusimman sukupolven hätäjarrutusjärjestelmällä, aktiivisella kaistavaroittimella, kuljettajan vireystilan valvonnalla, automaattisilla valoilla, nopeusrajoitusten valvontajärjestelmällä, laajennetulla liikennemerkkien havainnointijärjestelmällä sekä aktiivisella kuolleen kulman varoittimella.

Näiden oheen on saatavana runsas määrä nykyaikaisia älypuhelimen autoon yhdistäviä varusteita.

Peugeot 508 SW ennakkohinnat

Uusi Peugeot 508 SW saapuu kesän lopulla Suomeen ensin tehokkaina ja taloudellisina bensiini- sekä dieselmoottoriversioina, joiden hinnat on julkaistu.

Autoverolliset kokonaishinnat alkavat 32 446 eurosta (Peugeot 508 SW Active BlueHDi 130).

Jo Active –varustetasossa vakiovarusteet pitävät sisällään aktiivisen konepellin, kuljettajan taukohälyttimen, Peugeot Connect -hätäpuhelun ja tiepalvelukutsun, vakionopeudensäätimen ja nopeudenrajoittimen, aktiivisen hätäjarrutusjärjestelmän, kaistavahdin ja -avustimen, nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistuksen, kehyksettömät ovet, sadetunnistimen, automaattisesti himmentyvän sisäpeilin, led-sisävalaistuksen, automaattisen kaksialueilmastoinnin, pysäköintitutkan takana, digitaalisen mittariston, sähkötoimisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit sekä MirrorScreen -toiminnon.

Täydellinen hinnasto varustelistauksin on luettavissa tästä.

Vuoden 2019 loppupuolella mallisto laajenee tehokkaalla lataushybridillä, jonka toimintasäde täyssähköllä on 50 km (WLTP).

Lataushybridiversiossa akku on sijoitettu toisen istuinrivin alle tavaratilan sekä takaistuimien tilan säilyttämiseksi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!