Nyt Autotoday antaa kuntavaaliehdokkaille puheenvuoron!

Olemme tänään avanneet uuden Kuntavaalit 2021 -osion sivustollemme.

Auto- ja liikenneaiheet ovat tärkeässä roolissa monissa kunnissa. Sen vuoksi Autotoday avaa sivustonsa kuntavaaliehdokkaille.

Avaamme oman osion nimeltään Poliitikon Poliitikon puheenvuoropuheenvuoro, jossa julkaisemme kuntavaaliehdokkaiden näkemyksiä auto- ja liikennealasta.

Auto- ja liikenneala sisältää muun muassa autojen eri käyttövoimat, polttoaineet, verotuskysymykset, päästöasiat jne.

Toimitus pidättää oikeuden tarvittaessa lyhentää ja muokata tekstejä niiden perusviesti kuitenkin säilyttäen.

Jutuissa tulee mainita ehdokkaan nimi, puolue ja kunta. Ehdokasnumerot lisätään juttuihin, kunhan ne on julkaistu ja tiedot lähetetty toimitukseen.

Jutun mukana pyydämme lähettämään ehdokkaan kasvokuvan, tai lyhyen videon, sekä mahdollisesti aiheeseen liittyvän toisen kuvan.

Kuvaajan nimi on hyvä mainita ja kuvan julkaisuun tulee olla kuvaajan lupa. Sama ehdokas voi toimittaa useampia juttuja, mutta niiden julkaisuaikataulun päättää toimitus.

Autotoday ei edellytä teksteille yksinoikeutta, eli julkaisemme myös muualla julkaistuja tekstejä, jos siihen on lupa toiselta medialta.

Toimitus voi myös nostaa Poliitikon puheenvuorossa julkaistuja näkemyksiä omalle uutispalstalleen ja viitata ehdokkaan tekstiin, sekä kysyä lukijoiden mielipidettä ehdokkaan näkemyksistä.

Tekstit ja kuvat tulee toimittaa Autotodayn toimitukseen osoitteeseen toimitus@autotoday.fi

Osio on avattu ja toimitus odottaa ensimmäisiä juttuja.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here