Moottoripyörämessuilla voi hyväntekeväisyysarvonnassa voittaa 35 000 euron ainutlaatuisen moottoripyörän

Tammi-helmikuun vaihteessa 31.1.–2.2.2020 pidettävillä moottoripyörämessuilla arvotaan täysin uudelleen rakennettu 2019 Indian Scout moottoripyörä.

Arpajaisten tuoton moottoripyörärakentaja, kajaanilainen Janne Juntunen lahjoittaa käytettäväksi hyväntekeväisyyteen valtakunnalliseen nuorten Moottoripaja-toimintaan.

Moottoripyörä on rakennettu noin 14 000 euron hintaisesta Indian Scout -pyörän aihiosta kokonaan uudelleen ja sen arvo nousee noin 35 000 euroon.

Arvan ostamisella tukee nuorten moottoripajatoimintaa

– Nuori kirkko ry:n moottoripajatoimintaa on ympäri Suomea 34 paikkakunnalla. Pajat tulevat saamaan tämän lahjoituksen turvin laitteita ja työkaluja toimintaansa. Tämä on pajoille uskomattoman hieno tuki, jonka Janne Juntunen apukäsineen tekee, sanoo Nuori kirkko ry:n suunnittelija Veijo Kiviluoma.

Moottoripajojen säännöllisessä toiminnassa on mukana 650 nuorta ja 70 vapaaehtoista ohjaajaa.

Moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille. Nuoret toimivat moottoripajoilla, joissa on saatavilla moniammatillista tukea ja ohjausta ja jossa he saavat myös työkokemusta. Moottoripajatoiminta tukee toiminnallisin keinoin nuoria.

Noin 35 000 euron moottoripyörän arvonta sunnuntaina 2.2.2020

Uudelleen rakennetun moottoripyörän arvo on noin 35 000 euroa. Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla MP-messuille 25 euroa maksavan pääsylipun, joka sisältää arvontalipukkeen, sisäänkäynneiltä tai verkkokaupasta.

Erillisiä 10 euron arvontalipukkeita myydään vain MP-messuilla. Moottoripyörä arvotaan sunnuntaina iltapäivällä.

– Toivon, että moottoripyörän voittaja ottaisi sen käyttöön ajettavaksi, eikä pitäisi sitä lasikaapissa. Ja toivon, että nuorille moottoripajatoimintaan lahjoitettavilla varoilla voidaan hankkia paljon hyödyllisä rakenteluun tarvittavia tavaroita, esimerkiksi hitsauskoneita, kulmahiomakoneita ja vaikkapa hylsysarjoja, sanoo Juntunen.

Pyörän rakentamista voi seurata täältä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here