Sähköiset kaksipyöräiset yleistyvät

Myös kaksipyöräiset kulkupelit muuttuvat sähköisiksi. Esimerkiksi MP-messuilla Brandt esittelee kaksi sähköistä skootteria.

Legendaarinen Vespa tulee vuodelle 2020 myös kevytmoottoripyöräluokkaan täyssähköskootterimallillaan. Vespa Elettrican huippunopeus on 70 km/h ja se noudattaa Vespojen tuttua klassista muotoilua.

Elettrica on ladattu täyteen älyä ja modernia teknologiaa. Ympäristöystävällisen modernin ikonin toimintasäteeksi luvataan 100 kilometriä.

Vespaa hallitaan mobiilisovelluksella ja siinä on vakiovarusteena peruutusvaihde. Sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys tuo värimittaristoon muun muassa puhelun tiedot.

vespa.fi

Niu NGT. Kuva: Brandt.

Niu NGT on sporttinen sähköskootteri. Tässä 70 km/h kulkevassa sporttiskootterissa on kaksi Panasonicin 35 Ah litiumakkua ja Boschin valmistama 3 kW moottori. Toimintasädettä on 140 km ja akkujen latausaika on 2 x 3 tuntia (3 tuntia/akku).

NGT-mallista löytyy helppokäyttöinen vakionopeudensäädin, säädettävä jousitus ja CBS-yhdistelmäjarrut, jotka jakavat jarrutusvoiman optimaalisesti etu- ja takajarruille.

niu.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here