Mini-mallisto uudistuu

Minin ensimmäinen täysin sähköinen malli Mini Cooper SE tuli Suomeen noin vuosi sitten, ja viime vuonna esiteltiin myös viisiovisen Mini Countrymanin uusi sukupolvi.

Lanseeraukset siivittivät Minin historialliselle huipputasolle Pohjoismaissa. Pandemiasta ja sen aiheuttamasta väliaikaisesta tuotannon keskeytyksestä huolimatta Mini myi Pohjoismaissa enemmän autoja kuin koskaan aikaisemmin.

Nyt Mini uudistaa kolmeoviset ja viisioviset mallinsa sekä Mini Cabriolet -mallit, todetaan Minin tiedotteessa.

Mini Cooper SE -täyssähköauto saa nyt kasvojenkohotuksen. Muotoilu tuodaan nykyhetkeen, auton tekniikkaa parannetaan ja sen premium-tunnelmaa korotetaan.

Uusi muotoilu on osa Minin malliston kattavaa uudistusta, ja se koskee myös kolme- ja viisiovisia malleja sekä Mini Cabriolet -mallia. Uudet versiot tulevat globaaleille markkinoille jo maaliskuussa 2021.

Valinta valmispakettien avulla

Mini esittelee autonostajille uuden pakettimallin, joka tekee ostoprosessista sujuvamman ja helpommin hallittavan. Mini tarjoaa valmispaketteja, joista ostaja voi valita omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan voimansiirron ja lisävarusteet.

Katso tästä muita Minijuttuja.

Kysyntävetoisesti suunnitellut kokonaisuudet helpottavat valintaa ja antavat ostajalle parhaan mahdollisen vastineen. Paketteja on valittavissa kolmeovisissa (mukaan lukien Mini Cooper SE), viisiovisissa, Mini Cabriolet- sekä Mini JCW (John Cooper Works) -malleissa. Ostajan on edelleen myös mahdollista räätälöidä autoansa myös pakettien tarjoamien mahdollisuuksien ulkopuolelta niin halutessaan.

Tarjolla uniikki kattoväri

Yksi Minin erottuvimmista ominaisuuksista on katon ja korin vastakkaiset värit. Kolmeovisille ja viisiovisille malleille on nyt saatavana uudenlainen innovatiivinen väritys, ”Multitone Roof”, joka luodaan uudella maalausmenetelmällä.

Kattoon maalataan päällekkäin kolme väriä ennen kuin edellinen väri on ehtinyt kuivua. Menetelmän ansiosta jokainen Mini, jossa on monivärinen katto, on ainutlaatuinen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!