Suurin Mini kasvaa kokoa

Kuva:; Mini.

Mini-perheen suurin jäsen Mini Countryman saa nyt päivityksen, joka tekee autosta muun muassa tilavamman.

Led-ajovalot kuuluvat nyt vakiovarusteisiin. Malliin on saatavissa adaptiiviset led-valot, jotka mukautuvat automaattisesti erilaisiin ajotilanteisiin ja lähestyvään liikenteeseen.

Sisätilojen päivityksessä urheiluohjauspyörästä on tullut vakiovaruste kaikkiin malleihin, ja tieto- ja viihdejärjestelmään on lisätty uusia ominaisuuksia.

Silmiinpistävin muutos on digitaalinen mittaristo ohjauspyörän takana. Halutessa 5-tuumaisen näytön voi liittää kojelaudan 8,8-tuumaiseen kosketusnäyttöön.

Kuva: Mini.

Suomessa uusi Mini Countryman tuIee saataville ladattavana hybridinä, Mini Countryman Cooper SE All4 -mallina.

Kolmesylinterinen polttomoottori (136 hv/220 Nm) välittää voimansa etupyörille ja 65 kW:n sähkömoottori vetää takapyöriä. Yhteisteho on 224 hv/385 Nm.

Katso tästä muita Mini-juttuja.

Akun kapasiteetti on 9,6 kilowattituntia, ja toimintamatka yltää 52 kilometriin (WLTP). Auto kiihtyy nollasta sataan 6,8 sekunnissa. Huippuvauhti on 196 km/h.

Ministä on saatavissa kolme varustelupakettia. ”Essential” on hyvin varustettu perusmalli, ”Experience” tarjoaa hyvän yhdistelmän erilaisia lisäominaisuuksia ja ”Maximize” sisältää käytännössä katsoen kaikki lisäominaisuudet.

Uusien Mini Countryman -mallien tuotanto alkaa heinäkuussa.

Uuden Mini Countrymanin hinnat:

Essential: 41 879 €
Experience: 43 471 €
Maximize: 49 581 €

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here