Mini esittelee Los Angelesissa täysin sähköisen Cooper SE:n

Mini Cooper SE:n lisäksi esillä ovat urheilulliset John Cooper Works Clubman ja John Cooper Works Countryman -nelivetomallit.

Ulkonäöltään Mini Cooper SE on perinteisten serkkujensa kaltainen, mutta auton sähköistä luonnetta tuodaan esille mallikohtaisilla varusteilla. Sähkömoottorin teho on urheilulliset 135 kW/181 hv ja auto kiihtyy nollasta sataan 7,3 sekunnissa.

Akku on sijoitettu auton lattiaan. Matala painopiste ja hienosäädetty alusta luovat ketterän ja urheilullisen ajotuntuman.

Katso tästä muita Mini-juttuja.

Uusia Mini John Cooper Works -malleja on piristetty urheilullisilla ominaisuuksilla ja reippaalla tehon lisäyksellä.

Sekä Mini John Cooper Works Clubmanissa että John Cooper Works Countrymanissa on kaksilitrainen nelisylinterinen turbomoottori. Molempien autojen tehoa on nostettu 73 hevosvoimalla 301 hevosvoimaan.

Mini John Cooper Works Clubmanin WLTP-mittauksen mukainen yhdistetty kulutus on 8,6–8,0 l/100 km ja yhdistetyt CO2-päästöt 194–182 g/km.

Mini John Cooper Works Countrymanin WLTP-mittauksen mukainen yhdistetty kulutus on 8,8–8,1 l/100km ja yhdistetyt CO2-päästöt 199–184 g/km.

Uusi kahdeksanportainen automaattivaihteisto, etuakselin mekaaninen tasauspyörästön lukko ja neliveto siivittävät Clubman-mallin nollasta sataan kilometriin tunnissa 4,9 sekunnissa ja Countrymanin 5,1 sekunnissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here