Vaihtoehto matkailuautolle — teltta auton katolla

Tänä kesänä kotimaassa matkailu on edelleen suosiossa, mutta siltä halutaan uusia elämyksiä. Matkailuauto on hauska tapa tutustua uusiin ympäristöihin, joten Mini pystyttää teltan auton katolle.

Mini Cooper SE Countryman ALL4 -hybridi ja Mini Cooper SE -sähköauto ovat vähäpäästöisiä vaihtoehtoja hauskaan matkailuun.

Molempien mallien lisävarusteena saatavaan kattotelineeseen saa kiinnitettyä teltan yöpymistä varten. Korkealta matkaajille avautuu uudenlainen näkymä ympäröivään luontoon.

Kaasujousilla nouseva teltta avautuu sekunneissa, ja sen sisään pääsee kiipeämään mukana tulevilla alumiinitikkailla. Teltan voi pimentää täysin tai avata ikkunaluukut, jolloin hyttyset jäävät ikkunoiden hyönteisverkkojen taakse. Teltassa on valmiina kaksi mukavaa makuupaikkaa.

Mini Cooper SE -mallin tavaratila laajenee 211 litrasta takapenkki kaadettuna 733 litraan, joten mukana kulkevat vähintäänkin tarvittavat tavarat.

Mini Cooper SE Countryman ALL4 -mallin tavaratilan voi laajentaa 405 litrasta 1275 litraan.

Matalalla sijaitseva akku siirtää auton painopisteen alas. Aerodynaamisesti muotoiltuun koteloon pakattu teltta ei vaikuta suorituskykyyn juuri lainkaan.

Sähköisen voimalinjan ansiosta leiripaikan lähestyminen sujuu lähes äänettömästi. Lisäksi molempien mallien akuista riittää aivan toiseen malliin virtaa sähkötoimiselle kylmälaukulle, musiikin toistoon tai laitteiden lataamiseen kuin perinteisen polttomoottorimallien akuista.

Mini Cooper SE Countryman ALL4 -hybridimallin autoverollinen alkaen-hinta on 43 835 euroa ja teltan kanssa 47 660 euroa. Mini Cooper SE -mallin autoverollinen alkaen-hinta on 38 661 euroa ja teltan kanssa 42 486 euroa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!