Maxus tuo täyssähköisen avolava-auton Suomeen

Maxus on vahvistanut, että odotettu sähköinen avolava-auto eT90 on valmis toimituksiin Suomessa jo tämän vuoden puolella. Maxus eT90:n hinnat ovat myös vahvistuneet ja mallin ennakkomyynti on nyt käynnissä.

Maxus kertoi viime syksynä ensimmäistä kertaa uudesta sähköisestä eT90 pick-upista ja sen esittelemisestä Pohjoismaissa. Mallin tekniset tiedot, hinnat ja toimitusajat ovat juuri vahvistuneet ja eT90 on nyt valmis ennakkomyynnin aloitukseen myös Suomessa.

Kuva: Maxus.

Maxus eT90 on suuri sähköinen pick-up, jossa on viisi istuinta, dynaamisen vahva ulkonäkö ja erittäin kattava vakiovarustelu.

Katso tästä muita juttuja avolava-autoista.

Sen ajoakuston kapasiteetti on 88,5 kWh ja toimintamatka sähköllä jopa 330 km (WLTP yhdistetty).

Konepellin alta löytyy 204 hv:n sähkömoottori, joka tuottaa 310 Nm:n vääntömomentin. Uusi eT90 on varustettu vakiona myös ajoakuston lämmittimellä.
Auton hyötykuorma on 1 000 kg ja se voidaan varustaa myös vetokoukulla (vetopainot vahvistetaan myöhemmin).

Kuva: Maxus.

Uusi eT90 on 5,37 metriä pitkä, 1,9 metriä leveä ja 1,80 metriä korkea ja sen akseliväli on 3,15 metriä. Muotokieltä hallitsee keulan aggressiivinen kromisäleikkö, joka antaa auton ulkoiselle muotoilulle dynaamisen vahvan ilmeen.

Moderni sisustus ja kattava varusteluettelo

Maxus eT90:n sisätilat on suunniteltu tilavaksi ja moderniksi. Erittäin kattavan vakiovarusteluettelon varusteita ovat esimerkiksi 10,3 tuuman kosketusnäyttö, 6-suuntainen istuimen säätö sekä kuljettajalle että etumatkustajalle, Apple Carplay, nahkaverhoillut istuimet ja kaksisuuntaisesti säädettävä nahkapäällysteinen ohjauspyörä.

Kuva: Maxus.

Maxus eT90 on varustettu myös sähköisellä ajonvakautusjärjestelmällä, peruutuskameralla, pysäköintitunnistimella ja alamäkihidastimella.

Maxus eT90 tulee aluksi myyntiin 5-paikkaisena, mutta Maxus tarkastelee mahdollisuuksia tehdä myös paikallisia mukautuksia 2-paikkaiseksi versioksi.

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen marraskuussa. Hinnat alkavat 70 556 eurosta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän