Volkswagen Amarokin sisäpuoli on uudistunut

Volkswagen Hyötyautojen pick-up saa digitaalisen maailmanensi-iltansa 7.7.2022. Volkswagen Amarokin sisäpuoli on uudistunut täysin.

Yksi kohokohdista on nyt pystysuorassa asennossa oleva infotainment-järjestelmä, joka tarjoaa paremman yleisnäkyvyyden ja huomattavan määrän erilaisia toimintoja. Uusi näyttö on myös aikaisempaa isompi, jopa 12 tuumainen.

Volkswagen Hyötyautojen pick-up-mallin uusi infotainment-näyttö tarjoaa nyt parempaa yleisnäkyvyyttä ja helpompaa toimintopainikkeiden käyttöä.

Uudenlainen digitaalinen ohjaamo ja sen joko 10 tai 12 tuuman pystysuorassa oleva infotainment-näyttö näyttää kuin leijuvan auton kojelaudan keskellä. Volkswagen Hyötyautot käyttää digitaalisten toimintojen ja ergonomisesti sijoiteltujen toimintopainikkeiden sekä kiertokytkimien yhdistelmää.

Uudessa Amarokissa on myös useita ajoprofiileita ja enemmän kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuin ennen – yli 30 järjestelmää, joista 20 on täysin uusia, ja joita voidaan hallita infotainment-järjestelmän kautta. Amarokin kuljettajaa avustavien järjestelmien valikoimaan kuuluvat mm. kaistanpitoavustin, kaistanvaihtoavustin, ajovalo- ja nopeusavustimet sekä ympäristönvalvontajärjestelmä ja liikennemerkkien tunnistus.

Auton kojelaudan keskellä sijaitsevasta infotainment-järjestelmästä on helppo hallita mm. ilmastointia, navigointia, radiota ja pysäköintiavustinta sekä online-palveluita kuten ”We Connect” -navigointia. Infotainment-järjestelmän alapuolella sijaitsee toimintopainikkeiden rivi ja niiden avulla useita toimintoja voidaan säätää suoraan ja nopeasti.

Volkswagen Amarok on ollut sarjatuotannossa vuodesta 2010 lähtien. Amarokia on vuosikymmenen aikana myyty maailmanlaajuisesti yli 830 000 kappaletta. Uusimman sukupolven Amarokia tullaan valmistamaan Etelä-Afrikassa, Silvertonissa. Euroopassa uusi Amarok tulee myyntiin vuoden 2022 loppupuolella ja Suomessa vuoden 2023 alkupuolella.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE // 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!