Maavoimien tilaamat panssaroidut Sisu GTP 4×4 -maastoajoneuvot toimitettu

Sisu Auto on nyt toimittanut kaikki Puolustusvoimien tilaamat Sisu GTP 4×4 -ajoneuvot, todetaan Sisun tiedotteessa.

Toimitus liittyy Maavoimien kesällä 2020 julkaisemaan Sisu GTP 4×4 -testisarjan hankintaan, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa ajoneuvon suorituskyvystä ja käytettävyydestä Puolustusvoimien liikkuvuuden tulevaisuuden tarpeisiin niin kotimaassa kuin kriisinhallinnan tehtävissä.

Kuva: Sisu.

Toimituserä sisältää kaksi erilaista vahvasti panssaroitua ajoneuvokonfiguraatiota, viisipaikkaisen partioajoneuvon ja kymmenenpaikkaisen miehistönkuljetusajoneuvon.

Sisu GTP ajoneuvoperhe on modulaarinen ja siksi helposti varioitavissa erilaisiin operatiivisiin tehtäviin. Ajoneuvoilla on yhtenevät runkorakenteet ja niiden korirakenteet ovat keskenään vaihtokelpoiset.

Kuva: Sisu.

Tämän modulaarisen rakenteen ansiosta ajoneuvojen toimittaminen tehtäväkohtaisina konfiguraatioina on Sisun mukaan nopeaa ja edullista.

Maavoimat toteutti alkuvuodesta kahdella ajoneuvoilla testausohjelman. Nyt on toimitettu sarjan muut neljä ajoneuvoa ja näiden käyttö- ja kenttähuolto-ohjeistus varaosasarjoineen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

1 KOMMENTTI

  1. Tosi Suomalainen automies ostaa tuollaisen, Humwee H1 tilalle💪 onko mahdollisuutta ostaa ja rekisteröidä yksityiskäyttöön Suomessa, ja onko hintatietoa kyseiselle ajoneuvolle saatavissa??

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!