Kansainvälinen yhtiö ostaa yhden Suomen johtavista hinaus- ja autonkuljetusyrityksistä

Autocirc ostaa Hinaus Sjöberg -konsernin, johon kuuluu tytäryhtiö Autonkuljetus Sjöberg Oy. Konserni on yksi Suomen johtavista hinaus- ja autonkuljetusyrityksistä.

Yritys sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta yrityksillä on toimeksiantoja ympäri Suomea ja kansainvälisesti. Kauppa vahvistaa Autocircin mahdollisuuksia harjoittaa älykkäämpää ja tehokkaampaa logistiikkaa Suomen markkinoilla.

Kauppaan kuuluvat emoyhtiö Hinaus Sjöberg OY sekä tytäryhtiöt Autonkuljetus Sjöberg Oy, Hinaus Sjöberg Itä-Suomi OY ja Konekuljetus Sjöberg OY.

Konserniyhtiöillä on yhteensä 25 hinausautoa, 4 hinausautoa raskaammille ajoneuvoille ja 17 autonkuljetusautoa. Vuosittain suoritetaan yli 35 000 kuljetusta ja noin 15 000 hinaustehtävää.

Suurimpia yhteistyökumppaneita ovat vakuutusyhtiöt, autokauppiaat ja linja-autoyhtiöt.

Yrityskauppa on osa Autocircin pitkän aikavälin strategiaa rakentaa kiertotalouteen perustuva liiketoimintamalli ostamalla liiketoimintoja autonosateollisuuden eri sektoreilla.

Täällä logistiikka, hinaus ja autokuljetukset ovat tärkeä ja täydentävä osa kiertoa, jossa käytämme uudelleen ja pidennämme käytettyjen varaosien käyttöikää.

atocirc.com

Katso vakuutusyhtiön ohjeet kuinka toimia, jos auto jättää tielle!

Vilkas kotimaanmatkailu lisäsi merkittävästi henkilöautojen hinauksia

Video: Huima temppu – Tesla hinaa lumeen juuttuneen Volvo-rekan

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän