Juuso Puhakka kilpailee GT3-autojen World Challenge Euroopan Sprint-ratasarjassa — kausi alkanee elokuussa

Kuva: TokSport WRT.

Vuonna 2018 Juuso Puhakka teki rata-autoilussa kansainvälisen läpimurron kun kilpailukausi päättyi Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan PRO-AM luokan mestaruusjuhliin.

Seuraavana vuonna hän nousi ajamaan PRO- eli ns. ammattilaisluokkaan, jossa tuloksena oli hopeiset sijat niin Lamborghini Super Trofeo Aasian kuin Lähi-Idän mestaruussarjoissa.

Nyt kilpailukaudella 2020 Puhakka ottaa seuraavan askeleen kohti ammattilaisuutta ja lähtee hakemaan menestystä Euroopan kilparadoilta TokSport WRT ammattilaistiimin Mercedes-AMG GT3-autolla.

– Maailmanlaajuisen koronavirus -pandemian myötä myös minun kilpailukauden avaus on huhtikuulta siirtynyt elokuulle. Nyt kun Euroopassa alkaa epidemia hellittää, niin GT World Challenge kilpasarjan organisaatio on toiveikas, että elokuussa Italian Misanosta päästäisiin kilpailukausi käynnistämään.

Neljä kilpailuviikonloppua kattava kausi käynnistynee elokuussa Italian Misanossa, josta syys- ja lokakuussa sarja jatkuu Ranskan Magny Coursin, Hollannin Zandvoortin ja Espanjan Barcelonan radoilla.

GT World Challenge Sprint Series 2020:
7.-9.8.2020 – Misano, Italia
11.-13.9.2020 – Magny Cours, Ranska
25.-27.9.2020 – Zandvoort, Hollanti
9.-11.10.2020 – Barcelona, Espanja

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here