Henkilöauto syttyi palamaan nokkakolarin jälkeen, kuljettaja menehtyi


28.3.2018  09.59

Tiistai-iltana kello 20.15 aikaan tapahtui Tyrnävän Temmekseltä hieman pohjoiseen Ouluntiellä (Nelostie) kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Osallisina oli pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut raskas yhdistelmäajoneuvo.

Poliisin tiedotteen mukaan henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle seurauksin, että törmäsi vastaan tulleen rekan keulaan.

Törmäyksen seurauksena rekka suistui tien vasemmalle puolelle lumipenkkaan. Pahoin vaurioitunut henkilöauto jäi romuttuneena tielle ja syttyi palamaan. Paikalle osuneet tiellä liikkujat olivat saaneet tulen sammuttimella hetkeksi sammumaan, mutta se oli kohta syttynyt uudelleen palamaan, tiedotteessa todetaan.

Poliisin mukaan yksin autossa ollut henkilöauton kuljettaja sai välittömästi surmansa. Rekan kuljettaja sai myös sen verran vammoja, että hänet kuljetettiin sairaankuljetuksen toimesta lääkärin tarkastettavaksi.

Henkilöauto tuhoutui onnettomuudessa täysin, myös rekka kärsi tuntuvia vaurioita. Liikenne jouduttiin ajoittain katkaisemaan pelastus- ja raivaustöiden vuoksi. Kaikkiaan raivaustyöt kestivät paikalla useita tunteja,

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän