Fiat 500 -mallille Italiaan oma kahvila legendaariselle testiradalle

Fiat on avannut ikoniselle Fiat 500 -mallille Torinoon oman kahvilan. Uusi Fiat Café 500 sijaitsee legendaarisen Lingotton testiradan yhteydessä olevassa Casa 500 -museossa, joka on keskittynyt Fiat 500 -mallin historiaan ja sähköiseen tulevaisuuteen.

Kahvilan ikkunoista on näkymä testiradalle, jossa voi tänä päivänä testata sähköautoja. Rata tunnettiin aikaisemmin 1920-luvulla valmistuneen Fiatin autotehtaan ovaalinmuotoisena testiratana.

Uusi kahvila toimii museon ja Lingotton-testiradan kohtauspaikkana korostaen Fiatin DNA:sta löytyvää iloa ja keveyttä sekä tyyliä. Sympaattinen Fiat 500 on aina kiehtonut taiteilijoita kaikkialta maailmasta.

Se on ollut esillä arvostetuimmissa modernin taiteen museoissa, kuten New Yorkin Museum of Modern Artissa (MoMA). 500-malli vahvistaa tänä päivänä katkeamattoman yhteyden nykytaiteen ja Made in Italy -designin välillä.

Fiat 500 oli äskettäin kuuluisan taitelijan Ron Aradin digitaalisen taideteoksen inspiraationa. Teos on vuorovaikutteisesti yhdistettynä Casa 500 -museon pysyvään kokoelmaan.

Nykyään sähköinen

Uusi Fiat 500e on Euroopan myydyin täyssähköinen kaupunkiauto. Huhtikuussa malli oli ylivoimaisesti Euroopan rekisteröidyin sähköauto kaikki segmentit huomioiden.

Suomessa 500e on saatavana kahtena eri akkuversiona: 23,8 kWh ja 42 kWh. Mallisto laajeni äskettäin myös 3+1 -oviratkaisulla, joka lisää sympaattisen kaupunkiauton käytettävyyttä.

500e on yksi Suomen edullisimmista täyssähköautoista 23 990 euron alkaen hinnallaan (sisältää valtion hankintatuen).

Työsuhdeautoilijalle 500e-mallin käyttöetuarvo on alhaisimmillaan 235 euroa kuukaudessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän