Stellantis-merkit sähköistyvät

Astara Finlandin Suomessa edustamien Stellantis-autobrändien (Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional & Jeep) vuosi 2022 alkaa näyttävästi. Alfa Romeo esittelee heti helmikuun alussa täysin uuden SUV-mallin.

– Täysin uusi Alfa Romeo Tonale siirtää merkin sähköiseen aikakauteen. Uusi Tonale tulee tarjolle niin hybridinä kuin ladattavana hybridinäkin. Kyseessä erittäin moderni ja näyttävä automalli, joka kunnioittaa merkin muotoiluperinteitä, valottaa Astara Finlandin Brand Director Staffan Johansson.

Tonalen maailmanensiesittely on 8. helmikuuta.

Stellantiksen toinen ikoninen automerkki Jeep puolestaan on esittelemässä tämän vuoden aikana täysin uuden sähköisen automallin ensimmäisen kerran merkin yli 80-vuotisessa historiassa.

Jo sitä ennen merkki on lanseeraamassa Renegade- ja Compass-malleistaan kevythybridiversiot jo tarjolla olevien aina nelivetoisten, ladattavien hybridimallien rinnalle.

Lisäksi Jeepin lippulaivamallista, täysin uudesta Grand Cherokeesta on tulossa kesällä Suomeen ladattava hybridimalli.

Myös Fiat esittelee sähköisiä uutuuksia niin henkilö- kuin hyötyajoneuvopuolellakin.

Tipo-mallisto laajenee keväällä kevythybrideillä. Sympaattiseen Fiat 500 -sähköautoon on puolestaan tullut tarjolle käytännöllinen 3 + 1 -oviratkaisu.

Fiat Professional -hyötyajoneuvomallisto saa vuoden ensimmäisellä puoliskolla merkittävän uutuuden, kun täysin uusi Scudo saapuu Suomeen niin dieselinä kuin sähköversionakin.

Mallisto laajenee vuoden aikana täysin uusilla, sähköisillä e-Ulysse ja e-Doblo-malleilla. Jo nyt Suomessa on saatavilla Fiat e-Ducato -sähköpakettiauto sekä täysin uusi Ducato, joka on ollut Euroopan myydyin hyötyajoneuvo.

– Vuosi 2022 sähköistää brändejämme entisestään ja se näkyy jo kiinnostuksena merkkejämme kohtaan. Suomessa rekisteröitiin viime vuonna yhteensä kymmenen legendaarista Jeep Wrangler 4xe -lataushybridiä (hinta alkaen 79 990 €), Johansson päättää.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here