Ensi vuonna tuleva uudistunut Audi A7 Sportback TFSI e quattro ladattava hybridi nyt myynnissä

Audi A7 Sportback TFSI e quattro ladattava hybridi on uusiutunut. Uusien varustelutasojen lisäksi tarjolla on erillisiä etu- ja takaosan muotoiluelementtejä sekä uudet rohkeat sisä- ja ulkovärit, uudet vanteiden muotoilut ja päivitetty vakiovarustelu.

Suomessa saatavilla on kaksi varustelutasoa: hienostunut Progress Plus ja urheilullinen Progress S line. Audi A7 Sportback -mallin uudistukset tarjoavat asiakkaille enemmän selkeyttä ja tilaa yksilöllisyydelle, sillä sisustus voidaan nyt suunnitella asiakkaan valitsemasta ulkonäköpaketista riippumatta.

Kummallekin varustelutasolle on ominaista ainutlaatuiset etu- ja takaosan muotoiluelementit. Hunajakennorakenteinen Singleframe on uusi määrittävä elementti auton etuosassa ja auton etuosa on viimeistelty mattamustalla kromikehyksellä.

Auton ulkonäön yksilöintivaihtoehtojen lisäksi tarjolla on mm. S line -sisustuspaketti, joka perustuu aiemman urheilupaketin sisustukseen – sisustus, kojelauta ja kattoverhoilu ovat kaikki mustia. Nahkaisessa, lämmitettävässä monitoimiohjauspyörässä, jossa on mustat vaihteenvalitsimet, on kontrastiväriset tikkaukset.

Lue myös: Tällaiset Audi A6 -mallit Suomeen syksyllä

Jalkatuki ja polkimet on pinnoitettu jaloteräspinnoitteella. S line -sisustuspaketissa on myös Dinamica-mikrokuitu-Frequenz/nahka-yhdistelmä istuimet, jossa on S-kuvioinen kohokuviointi etuistuinten selkänojassa.

Etu- ja takaoven kynnyslistat, joissa on alumiiniverhoilu, ovat valaistuja ja niissä on S-kirjain. Lisää näyttävyyttä tuovat punaisiksi maalatut jarrusatulat ja S line etu- ja takapuskurit sekä tummennetut taka- ja takasivulasit.

Uudet sisä- ja ulkovärit ja materiaalit

Audi A7 Sportback -malliin on nyt saatavilla uusia ulkovärejä: ensimmäistä kertaa valikoimaan kuuluu esimerkiksi Madeira-ruskea ja rata-autoilun ystävät voivat valita joko Daytona-harmaan tai Ascari-sinisen. Sisustuksen koristeellisia upotuksia on nyt saatavilla viidessä eri versiossa, kuten Oliivipuu- ja Hiilikuitu- sekä Dinamica-mikrokuidulla päällystetyt somistelistat.

Vakiovarusteiden hienoimmat kohdat päivitetty

Vakiovarusteena olevassa Audi-virtuaalimittaristossa on täysin digitaalinen kojetaulu, jossa on 12,3 tuuman näyttö ja Full HD -resoluutio (1 920 x 720 pikseliä). Mittaristo näyttää korkearesoluutioisena auton tärkeimmät tiedot, kuten hybriditoimintoa koskevat tiedot: akun varaustila ja jäljellä oleva sähköinen toimintamatka.

Kuva: Audi.

Mittaristoon on valittavissa joko klassinen näkymä tai infotainment-tila. Lisäksi Suomessa vakiovarusteena ovat mm. HD Matrix LED -ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla, MMI Navigointi Plus -järjestelmä 10,1 tuuman kosketusnäytöllä, adaptiivinen vakionopeudensäädin ruuhka-avustimella, Emergency Assist -järjestelmä, taloudellisuusavustin, kääntymisavustin ja törmäyksen estoavustin, sähkösäätöiset etuistuimet (kuljettajan istuin muistitoiminnolla) sekä Advanced key system ja takaluukun automaattinen avaustoimintoliiketunnistimella.

Audi A7 Sportback TFSI e quattro

Audi A7 Sportback TFSI e quattro ladattavat hybridimallit on varustettu 17,9 kWh:n (bruttokapasiteetti) litiumioniakulla ja suurin latausteho on 7,4 kW. Sähköinen toimintamatka on noin 64-66 km (WLTP). Audi A7 Sportback latautuu täyteen noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

Valittavana on neljä ajotilaa: täysin sähköinen ajotila (EV), polttomoottorin ensisijainen käyttö ja akun säästäminen myöhempää ajoa varten (Hold), akkuvarauksen lataustila (Charge) ja tehokas yhteiskäyttö (Hybrid).

Audi A7 Sportback 50 TFSI e quattro on erityisen houkutteleva työmatkailijoille ja yritysasiakkaille. Se tuottaa järjestelmätehoa 220 kW (299 hv) ja sen suurin vääntömomentti on 450 Nm.

Polttomoottorina toimii 2,0 TFSI -bensiinimoottori ja sähkömoottorin teho on 105 kW. Toisena tehovaihtoehtona on 55 TFSI e, jonka järjestelmäteho on 270 kW (367 hv).

Molemmissa versioissa 2,0 TFSI -moottori ja sähkömoottori yhdistyvät seitsemänvaihteiseen S tronic -automaattivaihteistoon. Kuten kaikissa Audin ladattavissa hybridimalleissa, e-tron latausjärjestelmä Compact ja Mode 3 -latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin kuuluvat vakiovarusteisiin.

Suomen Audi-jälleenmyyjille uudet Audi A7 Sportback TFSI e Progress ladattavat hybridimallit saapuvat alkuvuodesta 2024 ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämän hetken tuotantotilanteen mukainen toimitusaika on noin 3-4 kuukautta.

Uudistuneet Audi A7 Sportback ladattavat hybridit ovat nyt tilattavissa. Hinta alkaen 78 989 (Audi A7 Sportback 50 TFSI e quattro, Progress Plus)

Audi A7 Sportback TFSI e quattro Progress ladattava hybridi hinnasto ja lisävarustehinnasto:
https://bit.ly/AudiA7SportbackTFSIeladattavahybridiHinnastojaLisävarustehinnasto

Lue myös: Audi Q4 e-tron -malli uusiutuu merkittävästi: lisää toimintamatkaa ja tehoa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän