Audin Q5, A6 ja A7 -mallien lataushybridit saivat päivityksen — nyt sähköllä voi päästä jopa 71 km

Audi päivittää Q5, A6 ja A7 Sportback -ladattavat hybridimallit: kaikki TFSI e -mallit rullaavat nyt tuotantolinjalta suuremmalla kapasiteetilla varustetulla akulla.

Audin ladattavissa hybridimalleissa Audi Q5 TFSI e ja Audi Q5 Sportback TFSI e sekä Audi A6 Sedan TFSI e, A6 Avant TFSI e ja A7 Sportback TFSI e -malleissa on nyt kapasiteetiltaan suurempi 17,9 kWh litiumioniakku (bruttokapasiteetti), entisen 14,1 kWh akun tilalla.

Mallista riippuen toimintamatka sähköllä voi olla nyt jopa 71 kilometriä (esim. Audi A6 Sedan 50 TFSI e). Akun lataus tapahtuu maksimissaan 7,4 kW:n teholla.

Akun täyteen lataaminen kestää noin kaksi ja puoli tuntia ladattaessa voimavirtapistorasiasta (CEE, 400 V / 16 A). Litiumioniakun mitat ovat pysyneet samana vaikka energiasisältö on kasvanut.

Pidempi toimintamatka sähköllä – sama jokapäiväinen käytettävyys

Audin ladattavien hybridimallien kapasiteetti, käytettävyys ja muunneltavuus ovat pysyneet samana: mallista riippuen tavaratilan kapasiteetti on 405 litran (A6 Avant) ja 465 (Q5) litran välillä.

Takaistuimien selkänojat alas taitettuina maksimaalinen tavaratila kasvaa puolestaan 1 535 litraan (A6 Avant) ja vastaavasti 1 405 litraan (Q5). Kaikissa ladattavissa hybridimalleissa tavaratila on pohjaltaan tasainen ja helppokäyttöinen.

Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro

Audin ladattavien hybridimallien -mallisto täydentyy nyt myös uudella tehoversiolla: Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro.

Se tuottaa tehoa 220 kW (299 hv) ja vääntöä 450 Nm.

Audi A6 Avantin nelisylinterinen 2,0 TFSI -bensiinimoottori on yhdistetty sähkömoottoriin, joka tuottaa 105 kW:n tehon.

Kuten kaikissa Audin ladattavissa hybrideissä, kompakti latausjärjestelmä on osa vakiovarusteita. Se sisältää latauskaapelit niin Schuko- kuin voimavirtapistorasioihin, kuin myös Mode 3 -kaapelin julkiseen lataukseen.

Audi Avant 50 TFSI e hinnat alkavat Electrified Edition -kampanjamallina 64 897 eurosta.

Neljä ajotilaa – nyt myös Charge-ajotila

Audin ladattavissa hybrideissä on nyt myös toinen uusi päivitys: perinteisten EV-, Auto- ja Hold-ajotilojen lisäksi autoista löytyy uusi neljäs Charge-ajotila. Charge-tilassa polttomoottorin avulla akkua ladataan ajon aikana aina kun mahdollista.

Myös Audin Q5, A6 Sedan ja A7 Sportback -ladattavat hybridit ovat saatavilla kahdella eri tehoversiolla: 50 TFSI e tarjoaa tehoa 299 hevosvoimaa ja 55 TFSI e puolestaan 367 hv. Molemmissa tehoverisoissa sähkömoottori ja 2,0 TFSI -bensiinimoottori siirtävät voimansa seitsemänvaihteiseen S tronic -automaattivaihteistoon.

Päivittämällä Audi Q5, A6 ja A7 -mallien ladattavat hybridiversiot Audi jatkaa mallistonsa sähköistämisstrategiaa.

Ladattavat hybridiversiot ovat saatavilla niin kompaktin kokoluokan A3 Sportbackistä, Q3:sta ja Q3 Sportbackistä, kuten myös Audin isomman kokoluokan luksusmalleista Q7, Q8 ja A8.

Hinnastot ja lisävarustehinnastot:
http://bit.ly/AudiQ5TFSIeHinnastotjaLisävarustehinnastot
http://bit.ly/AudiA6TFSIeHinnastotjaLisävarustehinnastot
http://bit.ly/AudiA7SportbackTFSIeHinnastojaLisävarustehinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän