BMW Ralli -sarjan tiukka pistekamppailu jatkuu Urjala-rallissa

Neljä kuljettajaa käy tiukkaa kamppailua rallin BMW-sarjan mestaruudesta, kun jäljellä on kaksi osakilpailua.

BMW-merkkisarja on osoittanut tälläkin kaudella tasaisuutensa, sillä kaikissa neljässä ajetussa osakilpailussa on ollut eri voittaja.

AL-Härmän Sami Laurila voitti tammikuussa Savonlinnan Seurahuone-rallin, EPUA:n Lasse Hirvijärvi helmikuussa Laukaan Peurunka-rallin, AL-Härmän Riku Koski maaliskuussa Lapua-rallin ja Jämsän Äijien Jaakko Lavio kesäkuussa Oripäässä Kaasujalka-rallin.

Kaikissa kolmessa ajamassaan kisassa kärkikolmikkoon sijoittunut Lavio johtaa sarjaa 61 pisteellä.

Niin ikään kolmesta kisasta pisteitä keränneillä Laurilalla ja Koskella on 57 pistettä. Lappeenrannan RT:n Toni Parkkisen 56 pistettä ovat niin ikään peräisin kolmesta kisasta.

Loppupisteisiin lasketaan kilpailijan viisi parasta sijoitusta, joten mestaruuteen mielivien kuljettajien on ajettava kärkivauhtia maaliin sekä nyt 7.9. Urjala-rallissa että sarjan 12.10. päättävässä Naantalin Rantarallissa.

Nyt lauantaina ajettavassa Urjala-rallissa ajetaan 156 erikoiskoekilometriä Akaan, Forssan, Hämeenlinnan ja Urjalan teillä. Kilpailun keskuspaikkana toimii Toijala.

BMW Ralli -sarjan 11 autokuntaa ajavat numeroilla 65–75 käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, eli Jaakko Lavion numero on 75, Sami Laurilan 74 ja Riku Kosken 73.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here