Rinta-Joupin Autoliikkeen 22. toimipiste avautuu Vantaalle

Rinta-Joupin Autoliikkeen laajennus jatkuu. Seuraavaksi avataan yrityksen 22. toimipiste syyskuussa.

Vantaan Petikkoon, osoitteeseen Tiilenpojanlenkki 6, avattava toimipiste on järjestyksessä jo kolmas uusi Rinta-Joupin toimipiste kuluvan vuoden aikana.

Vantaalle avattava toimipiste keskittyy vaihtoautojen myyntiin ja ostoon. Vantaan toimipiste työllistää aluksi 8 työntekijää.

Suuri valikoima vaihtoautoja pääkaupunkiseudulle

Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi on tyytyväinen yrityksen laajenemistahtiin ja kertoo Vantaan toimispiteen olevan yksi tapa tuoda palvelut lähemmäksi asiakkaita.

– Viime vuonna myynti kasvoi ja omistajaa vaihtoi 25 000 ajoneuvoa. Tällekin vuodella odotamme noin 15 %:n kasvua autojen määrälliseen myyntiin.

Toimipisteessä olevien autojen lisäksi asiakas voi tehdä kaikista yli 3 000 ajoneuvosta kaupat lähimmässä toimipisteessä. Kaikkiin autoihin voi tutustua etukäteen osoitteessa rinta-jouppi.com.

Rinta-Joupin Autoliikkeen on määrä avata syyskuun aikana myös uudet Salon ja Kouvolan toimipisteet, joista tiedotettiin jo aiemmin kesällä. Yritys jatkaa toimintansa laajentamista ja katsoo, että sekä käytettyjen että uusien autojen, tavara-ajoneuvojen ja matkailuajoneuvojen markkinoilla on vielä tilaa kasvaa.

Rinta-Joupin Autoliike on tänä vuonna laajentanut myös merkkiedustuksiaan eri puolilla Suomea.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here