BMW esittelee täysin uuden X1-sarjan — nyt myös täyssähköinen malli iX1

BMW iX1 -mallissa on kaksi sähkömoottoria, yksi etuakselille ja yksi taka-akselille. Molempien moottorien teho ja erittäin nopeasti reagoiva luistonesto tasapainottavat auton renkaiden pitoa ja maksimoivat suorituskyvyn haastavissa ajo-olosuhteissa.

BMW iX1 -mallin tämänhetkisen kehitystason perusteella energiankulutuksen odotetaan olevan 18,4–17,3 kWh/100 km (WLTP) ja toimintamatkan 413–438 kilometriä.

BMW X1-sarjan sisätilojen muotoilu on ottanut askelia eteenpäin edellisestä sukupolvesta, ja vakiovarustelu on laajentunut.

Kuva: BMW.

Uuden X1-sarjan ulkomuotoa leimaavat voimakkaat mittasuhteet, lähes neliömäiset pyöräkotelon aukon kaaret ja X-sarjan tyylittely keulassa ja takaosassa.

Keulassa ledivalot ovat kapeat, munuaisen muotoinen säleikkö on lähes neliö ja X:n muotoiset koristeviivat säteilevät kylkiin. Ilmeikkäät pinnat ja pitkä kattolinja ovat auton siluetin erottuvimmat piirteet.

Kuva: BMW.

Uuden X1-sarjan tuotanto käynnistyy heinäkuussa BMW X1 sDrive 18i -bensiinimallilla. Täyssähköisen iX1:n ja hybridimallien X1 xDrive25e- ja X1 xDrive30e -mallien tuotanto seuraa perässä.

Autoissa on nyt myös uusimman sukupolven BMW iDrive -käyttöjärjestelmä sekä BMW Curved Display -kosketusnäyttö, joka yhdistää 10,25 tuuman infonäytön ja 10,7 tuuman ohjausnäytön yhdeksi kokonaisuudeksi.
Kosketusnäytön ja ääniohjauksen ansiosta painikkeiden ja hallintalaitteiden määrää on saatu vähennettyä.

Kuva: BMW.

Mallien vakiovarustukseen kuuluvia kuljettajan avustintoimintoja on lisätty aiempaan malliin verrattuna, ja lukuisia ajoavustimia on tarjolla lisävarusteina. BMW Maps -navigointijärjestelmä on nyt vakiovarusteena. Auton takapenkit taittamalla tavaratilan kokoa voi kasvattaa 540 litrasta 1 600 litraan.

Kaikissa malleissa on 17 tuuman kevytmetallivanteet. xLine- ja M Sport -paketeissa valittavana on 18 tai 19 tuuman vanteet tai ensimmäistä kertaa X1-sarjassa jopa 20 tuuman vanteet.

Ennakkomyynti alkaa kesäkuussa täyssähköisellä iX1 xDrive 30 -mallilla ja X1 sDrive18i -mallilla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän