Auto 2022 -tapahtuma järjestetään ensi vuoden marraskuussa

Tämän vuoden Helsingin autotapahtuma Auto 2021 on peruttu ja tilaisuus järjestetään ensi vuonna.

Pitkittynyt koronatilanne on vaikuttanut tapahtumaan valmistautumiseen ja mahdollisuuksiin järjestää monimuotoinen koeajotapahtuma.

Koeajoihin painottuva tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää jo marraskuussa 2020, mutta tapahtuma päätettiin kesällä 2020 siirtää koronan jaloista marraskuulle 2021. Nyt siirretään katseet vuoden 2022 marraskuuhun.

Autoala valmistautuu innolla ensi vuoden yhteiseen koeajotapahtumaan. Automallien valikoima on viime vuosina laajentunut ja valikoimassa on yhä monipuolisempi kattaus eri tarpeisiin soveltuvia automalleja.

Meneillään oleva käyttövoimamurros on tuonut monia mielenkiintoisia uutuuksia mallivalikoimaan. Koeajotapahtumassa erityisesti ladattavilla autoilla on suuri merkitys ja tapahtuma esittelee autojen lisäksi monipuolisesti myös erilaisia latauspalveluja ja autoilun oheispalveluja.

– Vuoden aikalisä on vallitsevassa tilanteessa tarpeellinen, vaikka autoala olisikin mielellään toivottanut suomalaiset tutustumaan autouutuuksiin jo marraskuussa. Käyttövoimien kavalkadiinkin on odotettavissa uusia avauksia. Ladattavien autojen lisäksi tapahtumassa voidaan ensi vuonna nähdä jo vetyautojakin, kertoo toimitusjohtaja Tero Kallio Autotuojat ja -teollisuus ry:stä.

Auto-tapahtuma järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018 ja silloin tapahtumassa vieraili 27 000 kävijää. Koeajoja ajettiin kolmen päivän aikana lähes 3 000. Ensi vuonna Messukeskuksessa on luvassa aiempaakin laajempi tapahtuma, sillä tapahtuman suunnitteluun on poimittu ideoita myös muualla toteutetuista autojen esittelytapahtumista.

Messukeskus järjestää Auto 2022 -tapahtuman 25. – 27.11.2022 Messukeskuksessa Helsingissä yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here