WRC: Suninen: ”Se oli sellaista veitsenterällä ajamista”

Teemu Suninen sijoittui Ruotsin MM-rallissa kahdeksanneksi. Eroa rallin voittaneeseen Elfyn Evansiin kertyi 1.24,5 minuuttia.

Viime vuonna rallia avauspäivän jälkeen johtanut Suninen ei tällä kertaa saanut itsestään parempaa irti. Ennakko-odotuksissa Sunisen toiveissa oli kunnon, luminen ralli, mutta sitä ei tällä kertaa kilpailijoille suotu.

– Tämä oli vaikea viikonloppu meille. Kunnon ajorytmiä ei oikein löytynyt, ja lopputulos on sen mukainen. Tiesin jo ennen kisaa, että nyt luvassa on hyvin erilainen ralli kuin viime vuonna.

Muutaman läheltä piti –tilanteen jälkeen Suninen ja kartanlukija Jarmo Lehtinen päättivät rauhoittaa ajamista, mutta samalla heikkenivät myös EK-tulokset.

Sunnuntaina, viimeisellä erikoiskokeella mahdollisuuden lisäpisteisiin vei moottorin sammuminen.

– Se oli sellaista veitsenterällä ajamista. Kun lauantaina tuli muutama ylimääräinen sladi, aloin varoa liikaa. Viimeisellä pätkällä moottori pääsi sammumaan, eikä sellaisen jälkeen enää mitään eroa ajeta kiinni.

Katso tästä muut WRC-jutut.

Seuraavaksi MM-sarja siirtyy usean kuukauden ajaksi merten taakse. Maaliskuussa ajettavassa Meksikon osakilpailussa Sunisella on jälleen tilaisuus näyttää osaamistaan.

– Meksiko on taas uusi mahdollisuus. Sieltä meidän täytyy saalistaa kunnon pisteet.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!