Volkswagen Passatin pistokehybridistä varustellumpi versio

Kuva: Volkswagen.

Suomen maahantuontiohjelmaan kuuluu nyt uusi Volkswagen Passat GTE Premium -malliversio, jonka vakiovarustelu on aikaisempaa kattavampi ja hinta kilpailukykyisempi.

Volkswagen Passat GTE Premiumin perusversion kattavaa varustelua parannettiin niin sisätiloihin kuin ulkonäköönkin liittyvillä muutoksilla.

Kuljettajan edessä on nyt digitaalinen mittaristo eli Active Info Display 10,25 tuuman mukautettavalla värinäytöllä. Istuimissa on korkealuokkainen Alcantara-verhous. Lisäksi ulkonäköä muutettiin 18 tuuman London-vanteilla, kiiltävillä kattokaiteilla sekä tummennetuilla takaikkunoilla.

Vakiovarusteluun kuuluvat edelleen IQ.Light-led-matriisiajovalot.

Infotainment-järjestelmänä on edelleen Discover Media -navigointilaite 8 tuuman kosketusvärinäytöllä. Auton navigoinnin lisäksi App-Connect älypuhelinliitäntä mahdollistaa Apple CarPlay -laitteiden käytön langattomasti radion näytöltä. Android-käyttöjärjestelmän uuden version (10) myötä Android Auto on tullut käytettäväksi App-Connectin kautta myös Suomessa.

Arkea helpottavat myös peruutuskamera, avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä Keyless access sekä Easy Open – takaluukun avaaminen jalan heilautuksella.

Auton esilämmitys on mahdollista sekä sähkövastuksella että polttoainekäyttöisellä lisälämmittimellä, molempien ajastus ja ohjaus onnistuu We Connect -sovelluksella. Mukavuutta parantaa myös lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla.

Volkswagen Passat GTE Premium -malli sisältää myös useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Autonomisen ajamisen suuntaan vie mm. Travel Assist, jossa kaista-avustimen toiminta-alue on laajennettu nopeusalueelle 0–210 km/h.

Travel Assistin osana toimii myös ennakoiva mukautuva vakionopeussäädin, joka osaa nyt karttamateriaalin ja liikennemerkkien tunnistuksen mukaan säätää ajonopeutta.

Passat GTE Premiumin yksilöinti on edelleen mahdollista tarpeiden ja halujen mukaan. Lisävarusteena tarjolla on mm. perävaunun peruutusavustin ja pysäköintiavustin, ajoprofiilin valinta, mukautuva alustansäätö, tuulilasinäyttö ja panoraamakattoluukku.

Kuva: Volkswagen.

Toimintamatka sähköllä yli 50 km

Volkswagen Passat GTE ladattava hybridi yhdistää perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin, tehden siitä yhden taloudellisimmista keskikokoluokan autoista.

Toimintamatka pelkästään sähköllä on WLTP-päästönormin mukaan noin 55 km Variant-mallilla ja noin 58 km Sedan-mallilla.

Katso tästä muita Volkswagen-juttuja.

Uudistuneet Volkswagen Passat Sedan ja Variant GTE Premium -mallit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille huhtikuussa, nopeaan toimitukseen on myös varastossa vielä muutamia GTE-varusteltuja autoja kilpailukykyisesti hinnoiteltuina.

Volkswagen Passat GTE Premium ladattavan hybridin hinnat alkavat 46 634 eurosta ja Variant-mallin puolestaan 47 939 eurosta (160 kW (218 hv), DSG-automaattivaihteisto).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here