Cupra Formentorin lataushybridit nyt myynnissä — tarjolla kaksi tehoversiota

Cupra Formentor e-Hybrid lataushybridi on seuraava askel Cupran sähköistymisessä.

Suomessa Cupra Formentor -mallisto täydentyy nyt kahdella ladattavalla hybridiversiolla.

Molemmat tehoversiot on varustettu 1,4 TSI -bensiinimoottorilla ja kuusivaihteisella dsg-automaattivaihteistolla. Formentorin 1,4-litrainen 110 kW:n (150 hv) TSI-bensiinimoottori on yhdistetty 85 kW:n (116 hv) sähkömoottoriin, jossa on 13 kWh:n litiumakku. Se tarjoaa vääntöä 350 Nm.

Cupra Formentor VZ e-Hybrid puolestaan tarjoaa tehoa 180 kW (245 hv) ja vääntöä 400 Nm.

Toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa ja tehoversiosta riippuen on noin 54-59 kilometriä (WLTP).

Hybridien CO2-päästöt ovat 27-33 g/100km. Cupran takuu on 5 vuotta / 100 000 km.

Cupra Formentor e-Hybrid ladattava hybridi – varustelu

Uusien Cupra Formentor e-Hybrid ladattavien hybridien vakiovarustelu pitää sisällään mm. led-ajo- ja -takavalot, avaimettoman keskuslukituksen ja käynnistyksen, kolmialueisen automaattisen ilmastoinnin, pysäköintitutkat edessä ja takana, pysäköintiavustimen, 10,2 tuuman digitaalisen mittariston, 10 tuuman audio- ja infotainmentjärjestelmän värinäytöllä (VZ-tehoversiossa 12”-infotainment navigoinnilla) ja mukautuvan vakionopeudensäätimen sekä kaukovaloavustimen.

Kuljettajaa avustavista järjestelmistä vakiovarusteina on ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla. Lisäksi vakiovarusteena on sähkökäyttöinen seisontalämmitys ja -jäähdytys sekä Mode 3 latauskaapeli sekä Type 2 –Suko-tilapäislatauslaite (1,8 kW).

Lisävarusteena saatavilla on mm. kaksi turvallisuuspakettia: L-paketti sisältää kaistanvaihtoavustimen, takana risteävän liikenteen varoituksen ja ovenavauksen varoittimen, liikennemerkkien tunnistuksen sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen ennakointitoiminnon. ’

XL-paketissa on edellä mainittujen lisäksi myös ruuhka-avustin, hätätilanneavustin, kaistanpitoavustin ja matka-avustin (VZ-tehoversiossa XL-paketti on vakiovarsute).

Lisävarusteena on saatavilla myös esimerkiksi sähköisesti esiin vapautettava vetokoukku, ja sähköinen, lasinen panoraamakattoluukku sekä nahkaverhoillut istuimet.

Cupra Formentor e-Hybrid ladattavien hybridiversioiden vakiovarusteinen Full Link -järjestelmä on yhteensopiva sekä Apple CarPlayn että Android Auton kanssa. Matkustajat voivat myös liittää älypuhelimen autoon USB-liittimen tai Bluetooth-yhteyden avulla.

Auton kiinteän SIM-kortin avulla auton voi yhdistää Connect-sovellukseen, jolloin saataville tulevat puolestaan online-palvelut, kuten auton etähallintapalvelut tai omien ladattavien sovellusten käyttö.

Sovelluksen käyttäjät pääsevät myös näkemään auton tietoja: esimerkiksi tiedot ajosuoritteesta, pysäköintipaikasta ja auton tilasta. Sovelluksen avulla voi lisäksi hallinnoida latausta ja ilmastointia.

Uudet Cupra Formentor e-Hybrid ladattavat hybridit saapuvat Suomeen huhtikuussa 2021.

Cupra Formentor e-Hybrid ladattavan hybridin hinta alkaen on 38 395 euroa.

Cupra Formentor e-Hybrid ladattavien hybridien hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/CupraFormentoreHybridHinnastojaLisävarustehinnasto

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here